Gala Femeilor Liberale 2011

• publicat la: 22 noiembrie 2011
Gala Femeilor Liberale 2011

Filarmonica de Stat Dinu Lipatti a găzduit duminică, 20 noiembrie 2011, Gala Femeilor Liberale, un eveniment care a reunit doamne şi domnisoare ce s-au remarcat de-a lungul timpului in acţiunile intreprinse in cadrul organizatiei.

Contribuind la viaţa socială a comunităţilor din care fac parte au fost premiate atât organizaţiile din judeţ cât si doamnele sau domnisoarele care au avut un roluri importante.

Prima editie a Galei Femeilor Liberale a inceput imediat după ora 17,00, când au păşit rând pe rând pe scenă Dorina Grunfeld,preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale, Anna Maria Maruşca- vicepreşedinte ale Organizatiei Municipale a Femeilor Liberale Satu Mare, Marcela Papici, preşedintele Organizaţiei de Femei din municipiul Satu Mare şi Delia Vulciu, reprezentanta femeilor liberale in Biroul Naţional.

După intonarea Imnului PNL, gazdele au premiat cele mai merituoase doamne liberale si organizaţii din intreg judeţul nostru.

Invitat de onoare la Gala Femeilor Liberale 2011 a fost Lucia Varga, preşedintele Organizatiei Naţionale a Femeilor Liberale. Au onorat invitatia de a participa la Gala Femeilor Liberale şi Paula Mare, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor PSD şi Eugenia Ardelean, preşedintele Organizatiei Municipale a Femeilor PSD.

Pentru activităţile intreprinse cu succes au fost premiate organizaţiile de la Carei, Sanislău, Păuleşti, Ardud şi Culciu.

Gala Femeilor Liberale din acest an a adus premii şi următoarelor doamne liberale, pentru calităţile deosebite de care au dat dovadă şi implicarea lor: Anna Maria Maruşca şi Ramona Roscau, Aurelia Vulciu, Cristina Caiţa, Emilia Enătescu, Gabriella Sas, Rodica Kerekes, Alina Mocanu, Aurora Voichita Badea, Teodora Zetea, Ioana Câcu şi Doina Suth.

Gala Femeilor Liberale a avut un moment surpriză si pentru domni. Au avut parte de premii Ovidiu Silaghi preşedintele Organizatiei Judeţene a PNL- pentru altruism, diplomaţie şi galanterie, deputat Viorel Buda, pentru reprezentare in Parlamentul României, Adrian Stef  preşedintele Organizatiei Municipale a PNL, pentru ambitie, implicare şi perseverenţă şi Adrian Albu, pentru devotament, loialitate si implicare.

Gala Femeilor Liberale a fost presărată cu momente artistice deosebite. Au dansat tinerii de la Clubul de dans sportiv Royal Dance Club Satu Mare şi Celtic Fire şi a cântat Andra Barbu, eleva Liceului de Arte. Modelele Agentiei Gaby s Models au prezentat colectiile vestimentare ale Magazinului Anna Biagini si ale brandului Inedit.

In holul Filarmonicii de Stat Dinu Lipatti a fost amenajată şi o expozitie de pictură cu lucrări ale elevilor Scolii de Arte sătmărene.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu