Înscrieri la Master Class pentru pian

• publicat la: 2 noiembrie 2011
Înscrieri la Master Class pentru pian

În cadrul ,, jubileului româno-elveţian, 100 de ani de relaţii diplomatice” susţinut de Ambasada Elveţiei din România, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Facultatea de Arte  Oradea  şi Filarmonica de Stat Oradea organizează Sâmbătă 19 Noiembrie de la orele 10, un Master Class de improvizaţie clasică la pian, cu participarea în premieră în România a domnului profesor David Marteau de la Conservatorul Superior de Muzică din Geneva HEM.

Profesorul David Marteau, este un muzician elveţian renumit şi de anvergură, cu o bogată activitate muzicală. Pe lângă obţinerea de diferite premii, printre care şi premiul întâi pentru virtuozitate la clasa lui Dominique Weber a avut şi benefice colaborări cu Baletul Marelui Teatru al Genevei şi cu Ansamblul Vocal Lausanne (EVL) sub bagheta renumitului dirijor Michael Corboz.

Prin acest Master Class profesorul David Marteau doreşte să ofere participanţilor la curs, într-un mod entuziast, o altă viziune asupra muzicii clasice, prin improvizaţie, caracterizat prin concepţia şi virtuozitatea stilului clasic, romantic dar şi al celor mai recente stiluri.

Acest Master Class de improvizaţie clasică  reprezintă pentru profesorii şi studenţii clasei de pian din România o ocazie unică, de a participa la un curs, pe care Festivalul de Improvizaţie Muzicală din Lausanne, îl susţine de-a lungul celor 15 ediţii prin domnul profesor David Marteau.

Înscrierile la Master Class se pot face până la data de 10 noiembrie. Costul cursului de 3 ore este de 40 de lei (pentru participanţi activi)  iar pentru public intrare este liberă.

Mai multe informaţii referitoare la Master Class se pot obţine de la sediul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor, Piaţa 1 Decembrie nr.12, telefon/fax 0259/413.922 sau 0731.001.374 Mureşan Felician   Email: centrul.cultural.bihor@gmail.com

Lasati un comentariu