Jubileu româno-elveţian la Oradea

• publicat la: 15 noiembrie 2011
Jubileu româno-elveţian la Oradea

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor cu sprijinul Ambasadei Elveţiei în România şi a Filarmonici de Stat Oradea are plăcerea de a vă invita la un eveniment cultural de excepţie consacrat ,,jubileului româno-elveţian 100 de ani de relaţii diplomatice. Proiectul nostru ,,Elveţia magia culorilor, magia sunetelor este constituit dintr-o expoziţie de Artă fotografică, un concert de pian (recital de improvizaţie) şi un Master Class de improvizaţie la pian ( muzică clasică ).

Expoziţia vă propune explorarea unor peisaje spectaculoase în decursul anotimpurilor, peisaje ce fac din Elvetia o ţară unică în lume. Realizatorul acesteia este dl. Băruţa Dumitru, un artist pasionat care în decursul anilor a devenit un specialist al peisajelor elveţiene.

Vernisajul va avea loc la Oradea în incinta clădirii Orchestrei Filarmonicii din Oradea la data de 18 Noiembrie 2011 de la orele 18 (expoziţia rămânând deschisă până în preajma Crăciunului 19 Noiembrie – 20 Decembrie) şi va fi urmat de concertul de pian al domnului profesor David Marteau orele 19.

Recitalul de pian-improvizaţie va fi susţinut de dl. David Marteau, Profesor al Conservatorului Superior de Muzica din Geneva, un pianist de anvergură şi pedagog renumit. Deasemenea, domnia sa va oferi un Master Class de improvizaţie studenţilor de la mai multe Conservatoare din ţară ( Oradea, Timişoara, Cluj etc.) la data de 19 Noiembrie  orele 10-13.

redactia

comentarii

de Muresan Felician la 16 noiembrie 2011 - 14:18

Felicitari echipei Buletinului de Carei pentru promptitudine si implicare.

Lasati un comentariu