La furat de porumb

• publicat la: 24 noiembrie 2011
La furat de porumb

Jandarmii sătmăreni sunt angrenaţi în această perioadă în acţiuni prevenire şi combatere a infracţionalităţii în  mediul rural

Aflându-se în patrulare în zona de competenţă, luni după amiază, o patrulă  de jandarmerie din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere Ordine Publică Carei  a fost sesizată despre faptul că mai multe  persoane sustrag porumb din parcela numită Mihaitog  din localitatea Lucaceni.

Intervenind imediat, jandarmii au surprins în flagrant  doi bărbaţi în vârstă  de 37 de ani şi 18 ani, unul din localitatea Berveni şi unul din localitatea Borumlaca judeţul Bihor, în timp ce sustrăgeau ştiuleţi de porumb.

Până în momentul în care au fost surprinşi de jandarmi, bărbaţii au reuşit să strângă astfel: primul o cantitate de aproximativ 275 kg, iar cel de-al doilea a reuşit să strângă  o cantitate de 235 kg de porumb ştiuleţi.

Jandarmii au recuperat  porumbul, în cantitate totală de 510 kilograme şi l-au predat părţii vătămate pe bază de proces verbal, iar celor în cauză le-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  furt, dosarele urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

redactia

Lasati un comentariu