Noi modificări în programul Festivalului SPOT

• publicat la: 17 noiembrie 2011
Noi modificări în programul Festivalului SPOT

Potrivit organizatorilor  Festivalului de Teatru pentru Studenti SPOT,au fost intervenit modificări de ultimă oră în programul acestuia.

Astfel, discuţiile libere cu actorul Florin Piersic jr.progamate pentru vineri seară de la ora 20,00 vor avea loc astăzi,17 noiembrie,după spectacolul de la ora 20,00 al Facultăţii de Teatru si Televiziune Cluj, Strada mare.

Motivul acestei noi modificări se află în programul renumitului artist care momentan este în localitate,la Liceul Teoretic.

Astăzi,17 noiembrie, de la ora 21,00, sunteţi invitaţi la o discuţie liberă despre teatru  şi  film,susţinută de Florin Piersic Junior  în Sala de Sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu.

Pentru ziua de mâine,organizatorii  anunţă următorul program:

Vineri 18 Noiembrie
ora 17:00 Sluga la doi stăpâni de Carlo Goldoni- Departamentul de Arte ale Spectacolului, Universitatea de Vest Timişoara, anul III – spectacol in limba română – Sala de Sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu
ora 19:00 Violent/Break  – spectacol de teatru fizic -Royal Holloway  University London – Sala de Sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu.

redactia

Lasati un comentariu