Un produs românesc comunist a ajuns în topul publicității din Europa

• publicat la: 25 noiembrie 2011
Un produs românesc comunist a ajuns în topul publicității din Europa

Producătorul autohton de ciocolată Kandia Dulce a fost desemnat cel mai bun advertiser din Europa, în cadrul Festivalului de Publicitate Eurobest. Produsul căruia i s-a făcut promovarea: ciocolata ROM

Kandia Dulce a luat marele premiu-Advertiser of The Year Award– în cadrul festivalului Eurobest, cu a sa campanie „American Rom” realizată de agenția de publicitate McCann Erickson, informează medianewsonline.com. Distincția s-a acordat pentru unicitatea și ideile inovatoare care au stat la baza acestei campanii. În luptă pentru marele premiu s-au înscris 4.284 de campanii. Practic, Kandia Dulce împreună cu McCann Erickson au schimbat imaginea „ROM” transformând celebrul ambalaj cu steagul României, într-unul american. După ce campania s-a viralizat, în urma acestei schimbări dramatice de imagine, brandul „american” s-a transformat din nou în binecunoscuta marcă autohtonă, cu steagul României „fluturând” pe ambalaj.

„Kandia Dulce și-a asumat un mare risc și au dat dovadă de mult curaj atunci când au relansat batonul de ciocolată preferat al românilor. Nu numai că realizărilor lor au fost mult peste estimări, atât prin creșterea brand awareness-ului, dar și al vânzărilor, dar au și trezit mândria națională. Este minunat să vezi schimbarea unui brand tradițional într-un mod atât de original”, a declarat Philip Thomas, CEO în cadrul Festivalului.

“Credem că ROM are un loc special în inima și mintea consumatorului român.Angajamentul uimitor de acre au dat dovadă oamenii în timpul campaniei s-a datorat în mare parte legăturii puternice care s-a creat între consumator și brand”, a declarat și Gabriela Munteanu, Marketing Director Kandia Dulce.

Campania ‘American Rom’ a mai câștigat anul acesta 2 premii în cadrul festivalului de Publicitate de la Cannes, precum și la New York Festivals, Cresta și Golden Drum.

sursa money.ro

comentarii

de dory la 25 noiembrie 2011 - 08:08

un produs romanesc gustos pe care-l achizitionam cu placere

Lasati un comentariu