Victoria Beckham, desemnată cea mai bună în modă din Marea Britanie!

• publicat la: 29 noiembrie 2011
Victoria Beckham, desemnată cea mai bună în modă din Marea Britanie!

Victoria Beckham a ajuns în elita modei britanice, după ce a câştigat, luni seară, unul dintre cele mai prestigioase premii acordate de reprezentanţii industriei, Designer Brand Award.

Victoria, soţia fotbalistului David Beckham, a primit acest premiu, considerat un Oscar al modei, la o gală care a avut loc la hotelul Savoy din centrul Londrei. Pentru acest eveniment  ea a ales o rochie  neagră cu spatele gol, pe linia corpului, care i-a evidenţiat nu numai silueta impecabilă, ci şi eleganţa proverbială.

Fosta Spice Girls s-a impus în faţa unor stilişti renumiţi, precum Tom Fod, Stella McCartney şi designerii grupului Burberry.

La eveniment au fost prezente numeroase vedete britanice, precum top modelul Kate Moss, actorul Colin Firth, dar şi Samantha Cameron, soţia premierului britanic David Cameron.

Harold Tillman, preşedintele British Fashion Council, organizaţia care acordă aceste premii anuale, a declarat că nivelul ridicat al candidaţilor din acest an demonstrează „amploarea şi creativitatea pe care Londra este în măsură să le ofere”.

sursa ziare.ro

Lasati un comentariu