„Viaţă pentru mediu, viaţă pentru om” a ajuns la a IV-a ediţie

• publicat la: 7 decembrie 2011
„Viaţă pentru mediu, viaţă pentru om” a ajuns la a IV-a ediţie

APM Satu Mare în parteneriat cu  ISJ Satu Mare, CCR LOGISTICS SYSTEMS RO, SC Alpin SRL a lansat în perioada septembrie 2011 – iunie 2012, cea de a şasea  ediţie a Programului de educaţie ecologică “Viaţă pentru mediu, viaţă pentru om” care are în acest an şcolar ca temă: importanţa colectării şi valorificării deşeurilor electrice şi electronice.

În urma lansării programului s-au înscris 15 instituţii de învăţământ liceal şi 28 gimnaziale, instituţii de învăţământ care au fost dotate cu infrastructura de colectare a DEEE-urilor, astfel mare parte dintre aceste unităţi au colectat deja cantităţi semnificative de deşeuri din această categorie.  Cantitatea totală colectată de fiecare instituţie de învăţământ participantă la program se va cunoaşte la finalizarea implementării Programului, în luna iunie 2012 când se vor cunoaşte şi câştigătorii marelui premiu.

Etapa teoretică a celor înscrişi în Programul “Viaţă pentru mediu, viaţă pentru om”, se va materializa printr-un test grilă de verificare a cunoştiinţelor privind importanţa reciclării deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, şi se va desfăşura în perioada 8-9.12.2011 după următorul program:

–         concurs teoretic pentru unităţile liceale se va desfăşura în data de 8.12.2011, ora 12.00. Locaţia concursului va fi: sala Jungen Zentrum, de la sediul SC SCHWAB SRL pe B-dul. Vasile Lucaciu nr. 9 C.

–         concurs teoretic pentru unităţile gimnaziale se va desfăşura în data de 9.12.2011, ora 12.00. Locaţia concursului va fi: sala Jungen Zentrum, de la sediul SC SCHWAB SRL pe B-dul. Vasile Lucaciu nr. 9 C.

La concurs vor participa din fiecare unitate înscrisă în Program, un echipaj format din 3 elevi însoţiţi de cadrul didactic coordonator.

redactia

Lasati un comentariu