ATENŢIE! Medicamente făcute într-un laborator improvizat şi vândute pe internet

• publicat la: 9 decembrie 2011
ATENŢIE! Medicamente făcute într-un laborator improvizat şi vândute pe internet

Aveti grijă ce cumpărati de pe internet, mai ales dacă este vorba despre medicamente. O descoperire făcută de politistii din Işsi ne arată cât de uşor putem fi păcăliţi.

Anchetatorii au găsit, intr-o casă din centrul oraşului, un laborator improvizat in care se producea un unguent cu antibiotic pentru arsuri. Produsul se aplica direct pe piele si este foarte periculos pentru organism, ne atrag atentia specialistii. A fost preparat in conditii insalubre si prezinta un risc urias de contaminare cu bacterii.
Ofiterii de la Biroul de Investigare a Fraudelor au descins in laboratorul clandestin in urma unei sesizari a companiei Antibiotice Iasi. Reprezentantii firmei au vazut ca pe internet era scos la vanzare un produs pe care fabrica se pregateste sa il lanseze pe piata anul viitor. Anchetatorii au reusit sa le dea de urma celor care faceau pe farmacistii: doi suspecti, iar unul dintre ei a fost ridicat pentru audieri.

In laboratorul improvizat politistii au gasit cantitati impresionante de substante farmaceutice care urmau sa fie la randul lor comercializate in flacoane cu alte tincturi de plante. Peste tot erau sute de sticlute, cutii si etichete, semn ca marfa era si ambalata.

sursa time4news

Lasati un comentariu