Au dat lovitura in 2011! Anonimi care au ajuns vedete peste noapte

• publicat la: 25 decembrie 2011
Au dat lovitura in 2011! Anonimi care au ajuns vedete peste noapte

Anul 2011 a umplut showbiz-ul românesc de persoane devenite peste noapte celebrităţi. Unele dintre ele au ajuns deja într-un con de umbră, altele îşi menţin zilele de glorie prin apariţii aproape zilnice în lumina reflectoarelor.
Debutul lor în viaţa de persoană publică a fost simplu şi pare accesibil tuturor: fie au spus ceva despre o vedetă deja consacrată, fie s-au căsătorit cu o vedetă, fie au fost luate „sub aripa” unei persoane cunoscute. Vom enumera în cele ce urmează câteva dintre anonimii deveniţi celebri peste noapte, rămânând să vă decideţi dumneavoastră dacă îşi merită statutul de vedete sau nu.

1. Alina Vidican
Actuala soţie a lui Cristi Borcea şi-a căpătat statutul de vedetă la începutul acestui an, când acţionarul Dinamo a anunţat că urmează să divorţeze de femeia  ce-i fusese soţie vreme de 8 ani. Tot în acea perioadă am aflat despre Alina că este un cunoscut fotomodel internaţional, dar şi că era amanta lui Borcea de mai bine de 8 ani. După ce acesta a divorţat, ea a devenit soţie cu acte în regulă pe data de 20 iunie. Alina şi Cristi Borcea locuiesc acum în Los Angeles şi aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil.

2. Alice Iotta
Sora Simonei Senzual s-a remarcat iniţial prin legătura de rudenie cu blonda mai sus amintită, reuşind ulterior să îşi facă un nume  prin propriile ei calităţi. Alice este acum o prezenţă constantă în pictorialele sexi din revistele pentru bărbaţi. Blonda în vârstă de 31 de ani este de asemenea cunoscută pentru operaţiile estetice pe care le are la sâni, la buze.şi mai nou  la fese, pe care şi le-a mărit luna trecută.

3. Roxana Nemeş
Pentru cei care nu au auzit încă acest nume, vă facem noi câteva precizări. Roxana este iubita impresarului Radu Groza şi are puţin peste 20 de ani. Blonda promite o carieră muzicală de succes, iar până acum pare să aibă toate atuurile pentru a deveni o celebritate în toată regula: e tânără, suplă, sexi şi are alături un bărbat cunoscut.

4. Mădălina Pamfile
Frumoasa  brunetă este cea mai nouă apariţie în showbiz-ul românesc, celebritatea ei fiind asigurată de relaţia pe care a avut-o cu edilul Constanţei, Radu Mazăre. Mădălina are 18 ani şi este elevă la liceul Jean Monnet din Bucureşti. Cei doi s-au cunoscut la o şedinţă foto pentru Playboy, primarul intrând în graţiile elevei cu un buchet de trandafiri.

5. Brigitte Sfăt
Povestea iubitei lui Ilie Năstase seamănă izbitor cu un basm. Rămasă văduvă la puţin timp după ce s-a căsătorit pentru prima oară, Brigitte s-a trezit peste noapte moştenitoarea unor afaceri pe care le avea defunctul său soţ. Pentru că nu a ştiut să îşi gestioneze banii, ea a ajuns în pușcărie, unde a stat doi ani pentru tâlhărie. Deşi în trecut am mai văzut-o prin diverse  reviste pentru bărbaţi, Brigitte a cunoscut celebritatea abia prin relaţia cu Ilie Năstase.

6. Denisa Nechifor
Denisa este o apariţie relativ nouă în lumina reflectoarelor. Fosta iubită a lui Adrian Cristea a devenit cunoscută, la fel ca şi actuala iubită a acestuia, prin relaţia cu designerul Cătălin Botezatu. Denisa are o fetiţă de doi ani cu fotbalistul de la U Cluj şi, mai nou, o legătură amoroasă cu Bote.

7. Andreea Bododel
A apărut în presă datorită relaţiei de scurtă durată pe care a avut-o cu Liviu Vârciu. Luna trecută, focoasa bruneta a iscat un adevărat scandal mediatic după ce a pozat provocator într-un liceu din Constanţa. Pictorialul a fost făcut cu acordul unui profesor, fapt ce a contrariat opinia publică.

8. Cristina Roman
Câştigătoare a concursului Miss Hostess România, Cristina Roman a devenit cu adevărat cunoscută datorită asemănării cu Adelina Pestriţu, fosta soţie a lui Liviu Vârciu. Ulterior, ea s-a remarcat în câteva pictoriale sexi. De câteva zile, Cristina formează, împreună cu Simona Traşcă şi cu Alina Erimia, trupa Baby Love.

9. Cori Grămescu
Cunoscută pentru faptul că a reuşit să slăbească 40 de kilograme  în doi ani, Cori este acum antrenoarea de fitness a vedetelor. Între timp, ea şi-a dezvoltat şi o tehnică proprie  de pilates, numită „Ultimate Pilates by Cori Gramescu”, pe care a reuşit să o implementeze şi internaţional.

10. Mădălina Ghenea
„Românca lui DiCaprio” este de mult timp o celebritate peste hotare. La noi însă, a devenit cunoscută în urmă cu puţin timp, când presa a scris despre ea că ar avea o relaţie cu actorul american Leonardo DiCaprio. Olteanca din Slatina a fost comparată de presa internaţională cu Angelina Jolie şi chiar a fost numită de către italieni „Cea mai frumoasă femeie din lume”.

sursa ziare.ro

Lasati un comentariu