Comisia Europeană angajează asistenţi. Salariul de bază porneşte de la peste 3.000 de euro

• publicat la: 7 decembrie 2011
Comisia Europeană angajează asistenţi. Salariul de bază porneşte de la peste 3.000 de euro

Oficiul European pentru Selectia Personalului (EPSO) are deschisa, pana pe 17 ianuarie, o competitie pentru recrutarea a 152 de asistenti, care vor lucra la Comisia Europeana. Candidatii trebuie sa aiba studii superioare, sa cunoasca una din limbile engleza, franceza sau germana si sa aiba peste trei ani de experienta in domeniul cerut, informeaza Euroconcurs.ro.

Cele 152 de posturi pentru care se organizeaza concurs sunt in domeniile management financiar/contabilitate (62 de pozitii), comunicare (37 de pozitii), project management, management de programe si contract management (53 de pozitii).

Cei care vor să participe la selectie trebuie să fie absolventi de Finanţe sau Contabilitate, Comunicare, Jurnalism sau Relaţii Publice.

Potrivit regulamentului de participare, principalele conditii pentru ca un candidat să se poata inscrie in procesul de recrutare sunt să fie cetăţean al Uniunii Europene, să cunoască foarte bine una dintre limbile oficiale ale UE, dar si engleza, franceza sau germana.

Participantii trebuie, de asemenea, sa aiba o experienta profesionala anterioara de cel putin 3 ani in domeniul de activitate ales dupa obtinerea diplomei de facultate sau 6 ani de experienta profesionala relevanta in domeniul de activitate ales dupa terminarea liceului.

Cum puteţi participa la competiţie

Perioada de inscrieri a inceput pe 1 decembrie si durează până pe 17 ianuarie, ora 12.00 (ora Bruxelles-ului), iar pentru a putea participa la competitie trebuie să vă faceţi un cont pe site-ul oficial al EPSO.

Ce salarii primesc asistenţii angajaţi la Comisia Europeană

Remuneratia unui angajat intr-una din institutiile europene se compune din mai multe componente: salariul de bază, la care se adaugă mai multe alocatii. In cazul asistentilor, salariul de bază variază in functie de categorie, grad sau nivel, si se incadrează intre un minim de peste 2.500 de euro si un maxim de aproape 4.200 de euro pe lună.

sursa incont.ro

Lasati un comentariu