Festivalul Naţional al Şanselor Tale la Casa Corpului Didactic

• publicat la: 6 decembrie 2011
Festivalul Naţional al Şanselor Tale la Casa Corpului Didactic

La Casa Corpului Didactic Satu Mare au debutat ieri  manifestările care vor constitui in aceasta săptămână Festivalul National al Sanselor Tale-România 2011, editia cu numarul XII. Evenimentul se desfăşoară in perioada 5-11 decembrie sub genericul „Educatie si voluntariat”. Organizarea săptămânii educatiei permanente se află sub egida UNESCO-Institutul pentru Educatie-Hamburg.

România se numără printre cele 48 de ţări din lume care organizează anual acest eveniment. De asemenea trebuie precizat faptul că anul 2011 este Anul European al Voluntariatului, astfel incât activităţile care vor avea loc in aceasta saptamana la Casa Corpului Didactic dar şi in unităţile de invăţământ sătmărene, vor incerca să incurajeze profesorii si elevii să initieze si să participe la manifestări cu caracter voluntar.

Festivalul National al Sanselor Tale a inceput ieri  la sediul CCD printr-un training pentru profesorii coordonatori Strategiei Nationale de Actiune Comunitara si se va incheia vineri la ora 14 in sala multimedia a Inspectoratului Scolar Judetean cu incepere de la ora 14.00, când va avea loc premierea voluntarilor si coordonatorilor SNAC dar si Lansarea revistei „Scoala sătmăreană”.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu