Focos şi la 62 de ani

• publicat la: 11 December 2011
Focos şi la 62 de ani

În cursul serii de joi, 08 decembrie a.c., în timp ce se afla în serviciu de patrulare pe raza municipiului Satu Mare, un echipaj de jandarmerie a surprins două persoane într-un autoturism, parcat pe strada Panait Istrati, în timp ce întreţineau raporturi sexuale.

Întrerupţi din mrejele dragostei, cei doi au fost legitimaţi de jandarmi care au constatat că H. Edit de 25 de ani, cu domiciliul în Moftinu Mare,  jud. Satu Mare, era o „cunoştinţă mai veche” a oamenilor legii, iar bărbatul, S. Tiberiu de 62 de ani din Satu Mare, un „simplu client”.

Deoarece prostituţia este prevăzută şi sancţionată de art. 328 din C. Penal, jandarmii i-au întocmit tinerei actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,prostituţie”, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Suma de 20 de lei, valoarea serviciilor oferite, a fost ridicată pe bază de proces verbal şi depusă la Trezoreria Satu Mare.

Trebuie menţionat faptul că de la începutul anului şi până la data când s-a ales cu dosar penal, tânăra  a fost sancţionată de şapte ori, suma amenzilor primite fiind în valoare de peste 4500 lei.

comunicat

Lasati un comentariu