Instalarea noului Inspector Şcolar General

• publicat la: 23 decembrie 2011
Instalarea noului Inspector Şcolar General

Joi,21 decembrie 2011,in sala multimedia a Inspectoratului Scolar Judetean a avut loc o conferinta de presa in cadrul careia a fost prezentat noul inspector scolar judetean, Gigel Buth. Gigel Buth este originar din Hodisa si are la activ 23 de ani in invatamant.

A fost profesor de matematica la Grupul Scolar Emil Palade, Colegiul National Mihai Eminescu  si Colegiul National Doamna Stanca. In perioada aprilie – decembrie 2011 , a fost inspector de specialitate matematica in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean. Noul inspector scolar a fost detasat prin ordinul ministerului pana la o eventuala organizare a concursului de ocupare a postului. Acesta promite ca mandatul sau va aduce o noua mentalitate in cadrul sistemului de invatamant satmarean, bazata de profesionalism si disciplina. Gigel Buth a avut recent o intalnire cu ministrul Invatamantului, Daniel Funeriu.

Cel din urma i-a transmis inspectorului scolar ca din luna ianuarie se pregateste ceva placut pentru elevi si profesori. Cei doi au discutat insa si alte chestiuni. La capitolul sistemul de invatamant romanesc al momentului actual, Gigel Buth aprecieaza ca reforma nu a inceput cum trebuie. Noul inspector general are si o explicatie clara pentru dezastrul de la Bacalaureatul din vara acestui an.

sursa tv1sm

comentarii

de amoroso la 25 decembrie 2011 - 16:59

Feriti-va copilele!!!

de pazea la 29 decembrie 2011 - 13:45

aferim ca a ajuns prostu in fruntea invatamantului de care si-a batut joc!!!!cica desfiinteaza clasele de gimnaziu de la colegiile satmarene!!!!si reduce clasele de la licee!!!convoaca directorii in zile de sarbatoare ca daca el e singur de ce sa nu se razbune pe altii!!!rusine guvernantilor care pun asemenea exemplare in functii de conducere!!!

Lasati un comentariu