Jandarmii la datorie

• publicat la: 27 decembrie 2011
Jandarmii la datorie

Pe parcursul  sărbătorilor Crăciunului, jandarmii sătmăreni  au fost angrenaţi în misiuni de asigurare a ordinii publice la nivelul judeţului, dar şi a municipiului Satu Mare.

Aceştia au desfăşurat individual, dar şi în cooperare cu efective ale  Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare o serie de misiuni  de asigurare  a ordinii şi liniştii publice pentru prevenirea infracţionalităţii şi stabillirea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

În urma efectuării acestor misiuni au fost constatate fapte de natură contravenţională şi penală.

Cele mai multe fapte de natură contravenţională şi penală au fost săvârşite în mediul urban.  In total au fost aplicate 57 sancţiuni contravenţionale în valoare de 9.800 lei. Dintre acestea 16 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de jandarmii Postului Balnear Beltiug.

Pe timpul executării misiunilor mai sus menţionate au fost constatate  4 infracţiuni.

Dintre faptele de natură penală pentru care jandarmii sătmăreni au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale amintim:  furturi de produse I.T., dar si diferite produse cosmetice şi alimentare. Valoarea bunurilor sustrase se ridică la 533,02 lei. În toate cazurile  cei 5 autori au fost surprinşi în flagrant.

Dintre faptele de natură contravenţională pentru săvârşirea cărora  jandarmii au aplicat sancţiuni contravenţionale amintim: tulburarea ordinii şi liniştii publice, provocare de scandal, refuz de legitimare sau consum excesiv de băuturi alcoolice în locuri publice, scandaluri în familie, încăierări.

comunicat

Lasati un comentariu