PNL Satu-Mare ia atitudine împotriva măsurilor ilegale

• publicat la: 12 decembrie 2011
PNL Satu-Mare ia atitudine împotriva măsurilor ilegale

La sediul Partidului Naţional Liberal din Satu Mare a fost susţinută vineri, 9 decembrie, o conferinţă de presă de către preşedintele Adrian Stef, Dr. Academician Virgil Enătescu, juristul Cristian Soponoş şi economistul Mircea Pal. Conferinţa a vizat discutarea a 3 subiecte de actualitate şi anume comasarea alegerilor, Ziua Mondială a Drepturilor Omului şi bugetul pentru anul viitor al României.

Adrian Stef, preşedintele PNL Satu Mare a declarat faptul că această comasare propusă a alegerilor este o ameninţare a PDL pe care guvernul o duce la bun sfârşit pentru a obţine câteva mandate de  deputaţi in plus. Banii alocaţi acestor alegeri,nu ţin seama de  nicio intenţie de  economie la bugetul statului,alocându-se  pentru lucruri care nu işi găsesc utilitatea pentru locuitorii comunităţii respective.Deasemnea membrii partidului liberal işi pun intrebarea dacă anul viitor in noiembrie vom mai avea alegeri, PDL propunându-si probabil să mai rămână incă măcar 20 de ani in funcţiile deţinute actual.

Juristul Cristian Soponos a vorbit despre Ziua Mondială a Drepturilor Omului si despre drepturile omului care in prezent sunt puse sub semnul intrebării sub actuala guvernare. Referitor la bugetul României pentru anul 2012, a vorbit economistul Mircea Pal care a declarat faptul că bugetul este ilegal, deoarece incalcă data până la care trebuia trimis spre discutare şi aprobare. Deasemnea, bugetul i-a in calcul legile salarizării care incă nu sunt aprobate sau  incalcă anumite prevederi ale legilor in vigoare. Si pentru a intâri faptul că PDL nu isi doreşte alegeri in cursul anului viitor,se remarcă  faptul că bugetul nu prevede bani alocaţi pentru organizarea alegerilor. Academicianul Dr. Virgil Enătescu nu a putut decât să afirme ca ceea ce se intampla in România la ora actuala este trist, o tara neputând să se dezvolte si să prospere in asemenea conditii impuse de guvernarea portocalie.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu