Alimente pentru a prinde puteri de oţel

• publicat la: 9 ianuarie 2012
Alimente pentru a prinde puteri de oţel

Fiecare bărbat visează să aibă un abdomen de invidiat, braţe puternice precum ale luptătorilor si un piept la care să vrea să se cuibărească orice femeie.

Pentru a realiza acest lucru ai nevoie de un program sportiv pus la punct, dar si de o dietă adecvată, pentru a elimina grasimile. Iată ce alimente nu trebuie să pierzi din vedere, conform Men’s Health :

Cotlete de porc: pe un gram de proteină, cotletele de porc au de 5 ori cantitatea de seleniu a cărnii de vită si de două ori cât cea de pui. Cercetătorii de la Universitatea Purdue spun că o portie zilnică de 170 de grame iti va ajuta la mentinerea masei musculare.

Salata iceberg: o jumătate din acest tip de salată are mai mult alfa-caroten decât oricare alt fel de salată sau decât spanacul, acesta fiind un antioxidant foarte puternic.

Ciupercile cresc imunitatea organismului si previn aparitia celulelor canceroase, dupa cum spun cercetatorii din Olanda.

Otetul: oamenii de stiinţă din Suedia au descoperit că cine consumă 2 lingurite de oţet impreună cu o masă mai bogată in carbohidrati primeşte in sânge o cantitate de zahăr cu 23 de procente mai mică şi se simte plin mai repede.

Fulgi de ardei iute: un studiu din Danemarca sustine ca o jumatate de lingurita de asemenea fulgi luata cu o jumatate de ora inainte de masa principala a zilei reduce ingerarea de calorii cu 16%. In plus, noile cercetari sugerează că ingredientul principal, capsaicina, ajută la omorârea celulelor canceroase.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu