Asociaţia Puffi are o nouă conducere

• publicat la: 27 ianuarie 2012
Asociaţia Puffi are o nouă conducere

Marţi, 24.01.2012 ,în sala de şedinţe a Primăriei Carei s-a desfăşurat  prima reuniune a membrilor Asociaţiei Puffi,din acest an.

Pe ordinea de zi au figurat două puncte şi anume  prezentarea Bilanţului de activitate pe anul recent încheiat  precum şi alegerea unui nou Comitet de Conducere.

Potrivit celor  prezentate, în cursul anului trecut,în perioada  mai -decembrie,au fost sterilizate  33 de femele,iar 22 de căţei au  fost castraţi.

Un număr de 87 de câini au fost daţi spre adopţie în urma numeroaselor târguri de adopţii organizate în cursul anului trecut.

Asociaţia se confruntă cu numeroase probleme legate atât de spaţiul destinat îngrijirii maidanezilor cât şi de lipsa voluntarilor sau a resurselor finaciare cu care poată  eradica sau cel puţin reduce numărul câinilor fără stăpân de pe străzile oraşului.

În funcţia de preşedinte al Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor a fost aleasă Maria Ardelean iar ca vicepreşedinţi, Virag Karol şi Alina Rusu au  întrunit  majoritatea opţiunilor.

Noua conducere face un apel către toţi locuitorii municipiului Carei şi ai localităţilor învecinate pentru a nu se mai abandona câinii la periferia oraşului sau în cartiere.Persoanele care se află în imposibilitatea de a mai întreţine aceşti câini,sunt rugate să contacteze membrii asociaţiei pentru a duce aceste patrupede la adăpostul organizat în acest scop.

redactia

comentarii

de terezia la 22 octombrie 2015 - 15:57

buna ziua , asociatia de caini vagabonzi puffi are si o adresa??? sau un numar de telefon ??? as avea nevoie de un veterinar pentru doi catei adusi de la aceasta asociatie …multumesc

de Iubitor de caini la 22 octombrie 2015 - 16:44

0740 014 917 D-na Ardelean

Lasati un comentariu