Oreste: „După 2012, nu va dispărea Universul, ci doar civilizaţia umană”

• publicat la: 7 ianuarie 2012
Oreste: „După 2012, nu va dispărea Universul, ci doar civilizaţia umană”

Oreste Teodorescu, unul dintre cei mai în măsură atunci când vine vorba de profeţii şi energii de tot felul, a vorbit despre ceea ce ne aşteaptă în anul 2012, în noua sa carte „La sfârşit va fi începutul”, apărută la Editura Taso.

Realizatorul tv Oreste Teodorescu a vorbit despre acest subiect şi în revista Centrul Vechi. „În ciuda succesului de marketing, profeţiile maya nu au fost înţelese exact de toată lumea. Unii îşi construiesc propria poveste despre această civilizaţie dispărută într-un mod misterios, alţii anunţă sfârşitul lumii pe 21 decembrie 2012”, spune Oreste.

El a mai spus că Barrios, un expert în antropologie, istorie şi specializat în calendarele maya, are o altă concluzie: „Lumea nu se va termina, ci va fi fundamental transformată, indienii au calendare pe care ştiu să le interpreteze în mod precis, ceea ce n-aş putea spune despre occidentali”. „Omenirea va continua să existe, dar într-un alt mod. Structurile materiale se vor schimba. Din acel moment, vom avea oportunitatea de a fi mai umani! (…)

În «Cartea Destinului» («Kam Wuj»), Carlos Barrios chestionează peste 600 de urmaşi ai mayaşilor, preoţi, şamani, şi constată un numitor comun al poveştilor lor: după celebra dată începe Lumea Nouă a celui de-al Cincilea Soare. Nimic nu se pierde în Univers, dar tot ceea ce se naşte trebuie să moară pentru a evolua. Astfel, după 2012, nu va dispărea Universul, ci doar civilizaţia umană, cu vechile ei energii, fiind înlocuită de o alta, supusă altor reguli şi având cu totul alt timp! Conform credinţelor maya, umanitatea a cunoscut deja moartea a trei sori şi se pregăteşte pentru răcirea celui de-al patrulea. (…) Toate se vor schimba, dar gradul de suferinţă sau de fericire va depinde de fiecare dintre noi!”, a mai spus Oreste Teodorescu.

sursa ziare.ro

Lasati un comentariu