RoşAlbaştri recidivează şi păstrează Cupa Futsal Carei şi în 2012

• publicat la: 15 ianuarie 2012
RoşAlbaştri recidivează şi păstrează Cupa Futsal Carei şi în 2012

A doua zi a Turneului de Futsal de la Carei a inceput cu  cele patru sferturi de finală.

Astfel,  Vonal-Baratok  6-3,   Piaţa Bihoreană-Power 1-2,  Bad Boys-Roş Albaştri 1-4   şi

ISU-Malaria 1-4.

Prima semifinală s-a desfăşurat între Vonal şi Power,meci încheiat cu scorul de 5-5,iar  după executarea loviturilor de departajare , 3-1.

A doua semifinală a adus faţă în faţă echipele Malaria şi Roş Albaştri,cei din urmă impunându-se cu 3-2.

A urmat apoi finala mică care s-a disputat între Power şi Malaria .Scor 3-4. Pentru Power a înscris de trei ori Zsiga Erwin iar pentru Malaria, Kovacs  Szabolcs,Fazekas şi Antal Gabriel de două ori.

Surpriza competiţiei a fost reiterarea finalei de anul trecut. Aceleaşi două echipe,RoşAlbaştri Satu Mare şi Vonal Cristuru Secuiesc şi-au disputat şi în acest an trofeul Cupa Futsal Carei2012.

Dacă  la ediţia trecută disputa a fost câştigată de RoşAlbaştri cu categoricul scor de 7-2 în acest an Vonal a reuşit să reducă din diferenţă,pierzând doar la un gol.

Vonal -RoşAlbaştri 2-3

Au marcat Kovacs şi Veres pentru Vonal şi Pop,Marincaş şi Mandi pentru sătmăreni.

Pentru a doua oară,Cupa Futsal Carei 2012 merge la RoşAlbaştri Satu Mare sau mai bine zis,rămâne la ei.

Şi de această dată,la fel ca anul trecut, Szocsi Laszlo de la Vonal FC  Cristuru Secuiesc  a compensat pierderea suferită cu  echipa sa in finală, prin adjudecarea titlului de cel mai bun jucător al turneului.

Cel mai bun portar,la această ediţie a fost Biro Ferencz de la Piaţa Bihoreană.

Golgeterul competiţiei  a fost desemnat Erwin Zsiga de la Power.

Meciurile de astăzi au fost arbitrate de către Mazilu Ovidiu şi Neiki Sergiu,ambii din Satu Mare.

redacţia/foto Mircea Găzdac

comentarii

de suporter la 16 ianuarie 2012 - 09:56

BRAVO ROS ALBASTRI!!!!!!FORTZA SATUMARE!!!!!

de ion la 16 ianuarie 2012 - 14:28

Poate daca cistiga alta echipa finala atunci cu siguranta aflam si numele jucatorilor acelei echipe.Asa nimic.Ati mai acordat un asa zis premiu unui jucator care nu a ajuns sa joace nici macar in semifinale cu echipa lui.Un pic de rusinica.

de Buletin de Carei la 16 ianuarie 2012 - 14:54

Daca faceti parte din echipa castigatoare va felicitam pentru rezultat !In ce priveste premiile,acestea au fost acordate de organizatori iar noi am consemnat doar datele furnizate de catre acestia.Ne pare rau ca nu am reusit sa va multumim dar daca dispuneti de numele celor pe care doriti sa ii mentionam va steptam cu interes pe adresa redactiei.Va multumim pentru intelegere.

de Buletin de Carei la 16 ianuarie 2012 - 15:20

E dreptul Dvs. sa fiti multumit sau nu de un articol insa nu cred ca este fair play sa fiti sarcastic in conditiile in care noi am mentionat motivele.Daca va considerati pe atat de bun profesionist pe cat sunteti de critic,va asteptam in randurile noastre sa va ocupati de rubrica de sport.Ne puteti contacta pe adresa redactiei.

de ion la 16 ianuarie 2012 - 16:08

Stati linistit nu vreau sa va iau locul dar ca un sfat prietenesc pe viitor mai consemnati in articol si ce vreti dumneavoastra nu numai datele furnizate de altii. La un meci sau un turneu gazetarul se informeaza apoi scrie. Nu v-a veni niciodata un presedinte sau un antrenor sa-i spuna gazetarului date despre o echipa.Bafta mai departe.

de Buletin de Carei la 16 ianuarie 2012 - 16:14

Regretam ca nu ati inteles nici de aceasta data.Noi chiar avem nevoie de o persoana care sa se ocupe de rubrica sport si daca persoana respectiva se si pricepe cu atat mai bine.Va asteptam.

de organizator la 16 ianuarie 2012 - 17:08

pentru dn. Ion ; am dori sa precizam ca premiul de cel mai bun portar acordata pentru Biro Ferenc a fost justa, numai o singura problema este ceea ce este greseala noastra si ne cerem scuze. Protarul biro ferenc a facut parte din echipa Malaria, nu Piata Bihoreana, care a jucat si a castigat Finala mica Cu echipa Power din Satu Mare.Totodata dorim sa mentionam ca nici anul trecut nu a fost publicat numele jucatorilor echipei castigatoare. Referitor la problema ca a gastigat ros albastrii turneul nu putem sa spunem nimic decat sa felicitam echipa si multumim pentru participare. Sa nu credeti ca avem ceva cu cei de la Satu Mare. Acest lucru este o prostie care exista in oameni in general ca cei din Satu Mare urasc pe cei din Carei si invers(sa stiti ca mai sunt oameni care nu gandesc asa). Acest lucru este urat si din pacate nu scapam de acest lucru. Noi speram totusi ca Echipele s-au distrat si s-au simtit bine. asteptam comentariile dvs in legatura cu campionatul organizat si sugestiile dvs ptr ca pana la urma si noi suntem oameni si mai gresim si noi.
Felicitari inca odata pentru echipa Ros albastrii

de ion la 17 ianuarie 2012 - 07:58

Spui ca ar fi just acordat premiul pt cel mai bun portar pt ca biro ferenc ar fi luat cele mai putine goluri…pt ca asa s-a zis ca se acorda titlul de cel mai bun portar celui care a primit cele mai putine goluri…Faceti va rog o verificare cate goluri a primit Malaria si cate a primit echipa Ros Albastrii.Iar daca se lua dupa criteriul cum a aparat fiecare portar erau mai multe echipe care aveau un portar mai bun decat cel care a primit „marea distinctie” … va multumesc…

de fost sportiv la 17 ianuarie 2012 - 14:17

in lumea sportului sunt unii care stiu sa castige dar si sa piarda iar altii primesc esecul cu oftica si cauta vinovati în alta parte

de ion la 17 ianuarie 2012 - 15:12

Tot in lumea sportului unii isi recunosc gresala iar altii fara rusine nu o fac.Dar oamenii se mai schimba, cine stie,din pacate acestia sint cam putini.Sanatate si noroc.

de gicu la 18 ianuarie 2012 - 11:27

sa vazut in finala cum cei 2 rahati de arbitri au lasat joc la intimidare la jucatoru SZocsi si acolo sa facut diferenta..nu ca ros -albastri nu ar avea ech buna dar…???????????????????????? cine are reaba cu fotbalu isi da seama cand o ech e AJUTATA..?

de gicu la 18 ianuarie 2012 - 11:28

sa vazut in finala cum cei 2 rahati de arbitri au lasat joc la intimidare la jucatoru SZocsi si acolo sa facut diferenta..nu ca ros -albastri nu ar avea ech buna dar…???????????????????????? cine are reaba cu fotbalu isi da seama cand o ech e AJUTATA..?….da de marele arbitru szabolci care nu a luat examenu ….nu mai scrieti nimic..???????? nu mai merge sposorizarea ca la fratele sau..?

Lasati un comentariu