Şcoala Generală nr.3 implicată in „Şcoala Discovery”

• publicat la: 30 ianuarie 2012
Şcoala Generală nr.3 implicată in „Şcoala Discovery”

Astăzi in sala multimedia a Inspectoratului Scolar Judetean Satu Mare a avut loc o conferinţă de presă in cadrul căreia s-a prezentat proiectul „Scoala Discovery”, o nouă resursă de invăţare pentru elevi si profesori.

Conferinţa a fost susţinută de către inspectorul scolar general Gigel Buth, purtătorul de cuvânt, Natalia Bolos si profesorii instruiti de Discovery Chanel, Mircea Farcas, Ioan Silaghi si Zsoltan Schlochter. „Scoala Discovery” a debutat in România la 16 ianuarie iar din judetul Satu Mare participa, C.N  Mihai Eminescu, Sc. Generala  Grigore Moisil si Scoala generala  Nr. 3 din Carei.

Această activitate nu reprezintă o materie obligatorie dar este una utilă intrucât este prezentată intr-o maniera mai neconventională şi atractivă pentru elevi.

La nivel mondial Scoala Discovery cuprinde 35 de milioane de elevi si 1 milion de profesori. Proiectul initiat de Discovery chanel se deruleaăa in Orientul Mijlociu, Africa si Europa de Est. Intrebarea este dacă Scoala Discovery se poate mula pe ceea ce inseamnă sistemul de invăţământ românesc?

sursa tv1sm

Lasati un comentariu