Sindicaliştii ameninţă cu greva generală

• publicat la: 16 ianuarie 2012
Sindicaliştii ameninţă cu greva generală

Sindicaliştii au anunţat, duminică seara, că se vor alătura, săptămâna viitoare, protestelor care au cuprins, in ultima perioadă, intreaga ţară.

De asemenea, sindicaliştii ameninţă că vor intra in greva generală, notează Realitatea Tv.

A treia zi de proteste in ţară a degenerat, duminică seara, la Bucureşti, in conflicte violente intre protestatari şi forţele de ordine.

Manifestanţii din Piaţa Universităţii au rupt cordoanele de ordine si au aruncat cu sticle incendiare, garduri si bucăţi de pavaj intre protestatari. Doi jurnalisti au luat foc si mai multe persoane au fost rănite in ploaia de pietre. Două femei au leşinat, iar un jandarm a fost rănit la cap.

Actiunea pentru sustinerea lui Raed Arafat, iniţiată pe reţeaua de socializare Facebook, s-a transformatat in proteste faţă de Legea Sănătăţii, Guvernul Boc şi presedintele Traian Basescu.

Manifestatii indreptate impotriva presedintelui Traian Băsescu au fost organizate, duminică, si la Galati, Alba Iulia, Sibiu, Iasi, Brasov, Timisoara, Bacău, Vaslui, Piatra Neamt, Ploiesti, Pitesti, Arad, Hunedoara, Resita, Slobozia, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Satu Mare, Brăila sau Focşani.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu