Vă puteţi înscrie la „Îmi place Eminescu”

• publicat la: 21 ianuarie 2012
Vă puteţi înscrie la „Îmi place Eminescu”

Direcția de Cultură Carei organizează ediția a doua a concursului interşcolar intitulat  „Îmi Place  Eminescu!”. Acesta are loc în data de 20 februarie, luni, de la ora 18.00, în sala de spectacole a Casei Comunitare Sfântul Ladislau, fostul Club 9 Mai şi se adresează elevilor din ciclul gimnazial şi liceal.

La acest concurs pot participa elevi, individual, sau în echipe, cu scurte momente scenice, de maxim 10 minute, care să aibă la bază opera poetică şi/sau viaţa lui Eminescu. Termenul limită de înscriere este 16 februarie, ora 16.00. Înscrierile se pot face online, la adresa  festivalcarei@yahoo.com sau personal la Biblioteca Municipală Carei.

Precizăm că în construcţia scenică a momentelor sunt admise absolut orice elemente spectacolare. De exemplu, elevii pot folosi  instrumente muzicale, pot cânta, se pot folosi de proiecţii, inserţii video, etc, dar nici un participant sau echipă înscrisă în concurs nu se poate limita la o simplă recitare a unei poezii.

La editia de anul trecut au participat elevi de la Scoala generală din Pişcolt,  Şcoala Generala nr 1 din Carei, Şcoala Grigore Moisil din Satu Mare  alături de liceenii de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu şi Liceul Teoretic Carei.La categoria gimnaziu primul loc a fost câştigat de Scoala generală  Grigore Moisil Satu-Mare iar la categoria liceu, pe prima poziţie s-a situat Liceul Teoretic Carei.

redacţia

Lasati un comentariu