A cumpărat pâine cu mucegai

• publicat la: 7 februarie 2012
A cumpărat pâine cu mucegai

Mare atentie atunci când cumparati păine pentru că nu e atat de simplu precum pare. Un supermarket din Satu Mare a fost reclamat ieri la Protectia Consumatorului intrucat un client a achizitionat o paine speciala: nu era nici neagra, nici cu cartofi ci cu mucegai. Supermarketul nu a trebuit sa scoate din buzunar doar cei doi lei cat a costat painea ci si 1000 de lei pentru a plati sanctiunea acordata de catre OPC.

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Satu Mare a desfasurat de asemenea in perioada 9 – 21 ianuarie 2012 o actiune de control privind securitatea imbracamintei pentru copii. S-au verificat cerintele pentru cordoane si cordoane glisante utilizate la imbracamintea copiilor, inclusiv costume tematice pentru deghizare si echipamente pentru schi, pentru varste de pana la 14 ani.

Satmarenii sunt sfatuiti să fie atenti in aceasta perioada intrucat in Satu Mare a aparut o firma din Gorj care realizeaza hidroizolatii la blocuri, iar exeperienta OPC cu aceste firme domiciliate in alte judete nu este tocmai pozitiva. De asemenea daca primiti pe telefonul mobil un mesaj prin intermediul caruia sunteti anuntati ca ati castigat un telefon Nokia si 10.000 de euro la Altex, ar fi indicat sa nu exultati intrucat este doar o simpla smecherie.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu