Cel mai mare concurs de amatori la tenis de masă

• publicat la: 17 februarie 2012
Cel mai mare concurs de amatori la tenis de masă

Sâmbătă,11.02.2012, la sala de tenis de masă a Clubului Elevilor Tapo Carei, a avut loc cel mai mare concurs de amatori la care au participat 39 de sportivi din Satu-Mare , Oradea , Tăşnad şi Carei. O intâlnire de suflet am putea spune având in vedere că mulţi dintre ei se reintâlnesc după ani de zile.Organizatorii evenimentului au fost Clubul Elevilor Tapo Carei,Beckerei Fastus  SRL din Satu-Mare dar şi Kevin Quatro SRL din Sanislău .

Având in vedere ca  a fost un concurs de amatori,participanţii,din toate categoriile de vârstă, au lăsat loc şi bunei dispozitii să-i insoţească pe tot parcursul competiţiei.

In urma meciurilor disputate,la dublu s-a impus perechea Fogel / Pataki  din  Satu-Mare,urmată de perechea Tăsceanu / Tic din Oradea si Pink/ Bede din Carei .

La simplu,primul loc a fost adjudecat de către Mic Daniel din Satu Mare,urmat de Heinrich David de la Tapo Carei.

A treia poziţie a fost impărţită între Nagy Lorincz  de la Tapo Carei şi  Fogel Istvan  din  Satu-Mare.

A fost premiat şi cel mai tehnic jucător,în persoana lui Mic Daniel din Satu Mare dar şi cel mai vârstnic jucător,acesta fiind  Szucs Iosif  de 62 de ani din Satu Mare.

Premiile de consolare au fost acordate lui  Moldovan Sergiu, Szucs Iosif şi Fastus Ştefan din Satu Mare,urmaţi de Crişan Viorel de la Electrolux Satu Mare.

Un bogracs careiean a încheiat ineditul concurs de sâmbătă,participanţii gândind de pe acum la  scheme câştigătoare pentru următoarea  întâlnire.

Lasati un comentariu