Dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor

• publicat la: 15 februarie 2012
Dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor

Poliţiştii Secţiei 7 Carei  Poliţie Rurală au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pe numele unui bărbat de 26 de ani, din Urziceni, Ludovic S., suspectat de comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor. Bărbatul a întreţinut raporturi sexuale cu o minoră de 13 ani, din aceeaşi localitate,  aceasta fiind însărcinată în prezent în 16 – 17 săptămâni. Fapta comisă de suspect constituie infracţiune, chiar dacă a existat consimţământul minorei, deoarece aceasta nu împlinise vârsta de 15 ani, condiţie prevăzută de legea penală.

Si poliţiştii Secţiei 5 Petreşti  Poliţie Rurală în cooperare cu jandarmi din cadrul Grupei Carei, agenţi ai Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei, specialişti R.A.R. şi lucrători din cadrul Ocolului Silvic Ciumeşti au desfăşurat în cursul zilei de ieri activităţi în vederea combaterii infracţionalităţii silvice şi pe linie rutieră, acţionând pe raza comunelor Petreşti, Sanislău şi Horea. În acest context, au fost controlate 37 de autovehicule, legitimate 52 de persoane, aplicate 10 sancţiuni contravenţionale în cuantum de 4.700 lei, ridicate 3 certificate de înmatriculare şi confiscat material lemnos în valoare de 3.250 lei.

Poliţiştii din Negreşti Oaş au desfăşurat de asemenea, în cursul zilei trecute, acţiuni vizând combaterea absenteismului şcolar şi a delincvenţei juvenile. În cadrul patrulărilor din zona unităţilor de învăţământ şi a verificărilor efectuate în incinta unor localuri au fost depistaţi 8 elevi care lipseau de la orele de curs, cazurile acestora fiind prezentate conducerilor şcolilor. Acest gen de acţiuni sunt organizate în mod curent de poliţiştii din întreg judeţul în vederea creării unui climat de siguranţă publică în zona unităţilor de învăţământ şi a prevenirii abandonului şcolar.

comunicat IJP

Lasati un comentariu