Emil Boc şi-a dat demisia – Nu mă agăţ de putere!

• publicat la: 6 februarie 2012
Emil Boc şi-a dat demisia – Nu mă agăţ de putere!

Premierul Emil Boc a anunţat luni că a decis să-şi  depună mandatul Guvernului.

Conform unor surse participante la sedinta, cel mai vehiculat nume pentru preluarea interimatului este cel al ministrului Transporturilor, Anca Boagiu.

Este de asteptat ca la finalul sedintei coalitiei, Emil Boc sa faca declaratii de presa. La ora 10.15 este insa programata o sedinta de Guvern.

sursa ziare.com

comentarii

de Horia Mărieș la 6 februarie 2012 - 10:42

Boc a procedat pentru prima dată ca un om cu scaun la cap, dacă cumva nu l-a pus șeful lui să-și dea demisia, dar cert este ca în ambele ipoteze, demisia s-a putut produce doar ca urmare a presiunii constante a Pieței Universitatii, fenomen democratic de netăgăduit, adică a presiunii viermilor, a ciumpalacilor. Ăia o sută de viermi in zilele geroase si cu multă zăpadă, când au degerat cu toții, ăia o mie de ciumpalaci atunci când era ceva mai cald. Până acum Piața a reușit să dea la o parte praful de pe preș.
Să ne bucurăm, să nu ne bucurăm fiindcă mai există, nu-i asa, și zicala „schimbarea stăpânului, bucuria nebunilor”? Să stăm strâmb și să cugetăm în liniște și drept.
Un cutremur de genul ăsta ar trebui să aiba neapărat și niscaiva replici, să se propage sub formă de unde seismice și la strucurile administrative de pe treptele de mai jos. Dar există oare si jos Piețe ale Universitătii?
Asta este acum intrebarea. Vom vedea.
La primăvară însă, adică peste vre-o lună, când va fi ceva mai cald, cei 100 de mii viermi și de ciumpalaci din Pța Universității se vor ocupa în mod serios si de preș.

de Horia Mărieș la 6 februarie 2012 - 11:26

P.S.
Oportuniștii, ca să nu le spun altfel, asta doar fiindcă îmi este jenă, părăsesc primii o corabie care se scufundă.
Ia să vedem noi acum dacă poate să-mi spună cineva, cine va părăsi – poate până în seara asta, sau cel mai târziu mâine, fosta coaliție guvernamentală?

Lasati un comentariu