Mandat de executare a pedepsei închisorii

• publicat la: 13 februarie 2012
Mandat de executare a pedepsei închisorii

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase alături de poliţişti ai Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea, au organizat în cursul zilei trecute acţiuni în vederea combaterii braconajului cinegetic. În acest context un tânăr de 26 de ani, din localitatea dara, Gyorgy N., a fost depistat pe fondul de vânătoare, având asupra lui un laţ, şi fiind însoţit de un câine rasa ogar.

Faţă de Gyorgy N. se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj cinegetic, prevăzută de Legea 407/2006 a vânătorii şi protecţiei fondului cinegetic.

Mandat de executare a pedepsei închisorii – adus la îndeplinire în urma acţiunii poliţiştilor

Un mandat de executare a pedepsei închisori emis de Judecătoria Carei pe numele unui bărbat de 30 de ani, din Moftinu Mic, a fost adus la îndeplinire în urma acţiunii poliţiştilor de investigaţii criminale şi a poliţiştilor de frontieră din cadrul S.P.F. Petea .  Claudiu P. fusese condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate în cuantum de 2 ani şi 6 luni pentru comiterea infracţiunilor de lovire şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, în prezent fiind încarcerat în Arestul Inspectoratului. Ulterior, persoana condamnată va fi transferată în Penitenciarul Satu Mare pentru ispăşirea pedepsei trasate în sarcina sa de instanţă.

comunicat

comentarii

de Braconierul. la 14 februarie 2012 - 05:59

Oare Nastasescu si clica lui cand o sa vina la rand????Aloo,cei de la ASET se audeeee

Lasati un comentariu