Micuţii fotbalişti careieni în deplasare

• publicat la: 20 februarie 2012
Micuţii fotbalişti careieni în deplasare

Sâmbătă grupa 2004-2005 a  clubului FC Kinder Carei a participat la Baia Mare la un triunghiular disputat in compania echipelor Mara Baia Mare şi Il Calcio Satu Mare.

A fost prima deplasare la o astfel de competiţie a micuţilor fotbalişti şi cu toate acestea unii au evoluat cu multă dezinvoltură şi determinare,fiind o experienţă plăcută şi utilă şi  pentru aceasta toţi copiii merită felicitaţi.

Echipa a fost sustinută si de aproximativ 25 de părinţi care şi-au incurajat copiii pe tot parcursul competitiei.Meciurile s-au jucat in sistemul tur-retur  şi s-au consemnat următoarele rezultate:

FC KINDER CAREI  – IL CALCIO SM    0-0

FC KINDER CAREI –  MARA BAIA MARE  0 -0

FC KINDER CAREI –  IL CALCIO SM   1-3,  A marcat  B|RLE  TEO pentru careieni.

FC KINDER CAREI    –   MARA BAIA MARE 1-2 , A marcat  PREG ADAM.

Lotul echipei: Leitner Emanuel,Oros David,Benze Devon,Danciu Alex,Haller Dominik,Kern Raul,Bârle Teo,Gaborvigh Daniel,Uveges Adrian,Reszler Florian,Reszler Eszter,Petcu Tudor,Murvai Martin,Herman Erik,Cărbunaru Ionuţ,Csaba Kevin,Turcu Vlad,Boldizsar Gerhard,Preg Adam.Antrenor: RĂZVAN NINTAŞ

comentarii

de kovacs antal (puha) la 1 martie 2012 - 08:26

bravo colegu,felicitari pentru rabdare!!!sa auzim numai de bine!

de kovacs antal (puha) la 1 martie 2012 - 19:24

doamna Ciuta,nu trebuia sa stergeti ce am scris,eu raspund pt ceea ce scriu si spun,nu ca si altii se ascund in spatele unori nickuri! sa aveti o seara placuta!

de Daniela Ciuta la 1 martie 2012 - 19:40

Stimate Domn,avand in vedere ca va cunosc ca pe o persoana serioasa e pacat sa stricati aceasta impresie abordand un limbaj ce nu va caracterizeaza.

de kovacs antal (puha) la 1 martie 2012 - 20:26

ok,doamna Ciuta!scuze pt limbajul folosit,dar iarasi s-a legat de mine numai ca sa scoata scantei!!!!nu stiu cine e ,dar pt norocul lui sa nu aflu cumva!!! tiby!!!!!

Lasati un comentariu