Reparată cu banii României, o clădire din Covasna inaugurată cu steagul Ungariei

• publicat la: 20 februarie 2012
Reparată cu banii României, o clădire din Covasna inaugurată cu steagul Ungariei

Casa de Cultură din Covasna a fost reparată pe banii Ministerului Dezvoltării însă a fost inaugurată de primarul UDMR Lorincz Zigmond prin tăierea unei panglici cu steagul Ungariei.

Ungurii din Covasna continuă să sfideze legea română și să facă tot ce doresc în inima României. Ultimul gest de agresiune și încălcare a legilor statului român s-a produs sâmbătă la Covasna unde s-a inaugurat Casa de Cultură, proaspăt renovată pe banii Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului.

Reparația clădiri a costat 1,6 milioane lei, bani alocați de la bugetul de stat al României.

Panglica folosită la inaugurarea clădirii renovate cu banii Guvernului României a fost și în culorile roșu-alb-verde, drapelul Ungariei.

Dacă Ungaria ar fi contribuit cu bani la renovarea respectivei clădiri, era poate un pretext pentru utilizarea panglicii în culorile steagului vecinilor noștrii, dar din moment ce toți banii sunt de la statul român, gestul nu reprezintă decât o sfidare grsolană la fel ca multe altele. Bineînțeles reacția Guvenrului României la acest lcuru va lipsi cu desăvârșire.

În 2011, președintele CJ Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor, a folosit și el o panglică cu drapelul Ungariei la inaugurarea noului sediu al unei instituții aflate în subordinea CJ Covasna.

sursa exclusivnews.ro

comentarii

Lasati un comentariu