14 elevi găsiţi în bar în timpul orelor

• publicat la: 7 martie 2012
14 elevi găsiţi în bar în timpul orelor

Pe linia acţiunilor organizate în mod curent de poliţiştii sătmăreni în scopul combaterii absenteismului şcolar şi a victimizării minorilor se înscriu şi activităţile întreprinse în cursul zilei trecute, 6 martie a.c., de poliţiştii de proximitate din Tăşnad şi Carei.

În acest context au fost legitimate 61 de persoane, controlate 19 localuri şi depistaţi 14 elevi care absentau nemotivat de la orele de curs, cazurile acestora fiind aduse la cunoştinţa conducerii şcolilor la care învăţau.

De asemenea, personalul localurilor din zona unităţilor de învăţământ a fost instruit cu privire la interzicerea vânzării de băuturi alcoolice sau ţigări către minori, poliţiştii aplicând şi 2 avertismente.

comunicat

comentarii

de caraianu la 8 martie 2012 - 08:12

daca nu e cu suparare cine aproba existenta barurilor in apropierea scolilor???cine are interes?trebe ca politia sa verifice lunar si apoi toate vin la normal ca doar nu se inchide nici un bar de langa scoli.si apoi pe profesori nu ii verifica daca stau si ei in bar cu elevii?

de parinte la 8 martie 2012 - 09:42

pentru @caraianu. se pune intrebarea cine le da bani acestor copii si nu-i verifica ce fac cu ei? Dar parintii stiu pe unde circula copiii lor cand ar trebui sa fie la scoala? Poti sa pui barurile si in capatul orasului, ca tot vor gasi unde sa chiuleasca cei care nu sunt constienti ca ei sisi cladesc viitorul in acesti ani de scoala. Ar fi bine ca sa li se treaca si numele intreg sa stie parintii lor unde le haladuiesc copiii si ce fac cu banii de buzunar pe care nu ii muncesc ei insisi ca i-ar aprecia mai mult.

de caraianu la 8 martie 2012 - 10:14

…..da profesorii
sint de vina daaa……
Ca n au loc de elevi……
si n au voie in bar….
ha ha ha ha

de caraianu1 la 8 martie 2012 - 21:46

tot nu am inteles cine da autorizatie de functionare pentru barurile de langa scoala? daca barurile sunt la capatul orasului si elevii chiulesc,de ce nu se pun absenti si nu se discuta cu parintii?scoala ce rol are? cursuri video sunt cate vrei!

Lasati un comentariu