6 elemente esenţiale in garderoba unui bărbat

• publicat la: 6 martie 2012
6 elemente esenţiale in garderoba unui bărbat

In garderoba oricărui bărbat ar trebui să se regăsească anumite piese vestimentare-cheie, care pot fi folosite cu diverse ocazii. Ai crede că elementele esentiale din garderoba sunt blugii, tricourile, pantofii sport si cămăşile cu mânecă scurtă, dar nu este aşa. Iată ce piese nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat niciodată.

1. Un costum elegant

Costumul elegant ar trebui să fie o piesă de rezistenţă. In garderoba ta ar trebui să se regăsească cel puţin un costum pentru ocazii speciale, deoarece niciodată nu poţi şti ce eveniment important se iveşte: un interviu de angajare, o nuntă, o conferinţă, un examen.

Uneori, este destul de dificil să găseşti de pe o zi pe alta un costum care să-ţi vină perfect. Prin urmare, este indicat să incepi căutarea lui cu ceva timp inainte de evenimentul la care il vei purta. Costumele diferă foarte mult intre ele, unele sunt pentru seară, altele pentru zi. Cel mai simplu este să alegi un costum negru, clasic.

In timp, costumul işi va demonstra utilitatea şi se va dovedi a fi o investiţie foarte bună. Caută un costum elegant, cu pantaloni care să nu atârne pe tine. Este ideal să cauti un sacou puţin cambrat, care să te pună in valoare.

2. Pantaloni cu dungă

Din garderoba ta nu ar trebui să lipsească pantalonii cu dungă. Aceştia sunt ideali pentru o ocazie specială, care nu necesită ţinută elegantă, dar la care nici nu se cade să porţi blugi.

3. Un pulover clasic

Puloverul clasic te poate salva din multe situaţii. De exemplu, dacă esti indecis ce să porţi la o întâlnire, poţi scoate din garderobă un pulover bleumarin sau gri, pe care îl poţi asorta cu o cămaşă şi o pereche de jeans. Pentru o ţinută mai stilată, poţi înlocui blugii cu pantaloni din flanel şi poţi adăuga o eşarfă standard în jurul gâtului.

4. O cămaşă albă

Cămaşa albă este esenţială în garderoba oricărui bărbat, pentru că poate fi purtată cu un costum elegant, cu un pulover sau singură. Este indicat să alegi o cămaşă de calitate, care să te ţină cât mai mult timp.

5. Cravate

Cravatele sunt şi ele importante într-o ţinută elegantă. Este indicat să ai în garderobă mai multe cravate, pe care să le poţi asorta întregului ansamblu pe care vrei să-l obţii.

6. Pantofi şi curea asortată

Una dintre principalele reguli de care trebuie să ţii cont atunci când porţi curea, este să o asortezi cu pantofii. Este recomandat să nu-ţi lipsească niciodată din garderobă o pereche de pantofi eleganţi şi o curea în aceeaşi nuanţă.

sursa askmen

Lasati un comentariu