8 locuri de muncă în Carei

• publicat la: 13 martie 2012
8 locuri de muncă în Carei

Angajtorii pun la dispoziția sătmărenilor pentru 338 de locuri de muncă prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare. Astfel avem 280 de locuri de muncă pentru persoanele cu studii medii, 28 pentru cei fara calificare si incă 11 pentru cetăţenii cu studii superioare.

ÎN MUNICIPIUL SATU MARE sunt vacante 319 locuri de muncă in următoarele meserii: agent de vanzari – 3, barman- 5, confectioner-asamblor articole din textile – 222, consultant bancar- 4, croitor – 5 director vanzari -1, electrician de intretinere si reparatii -4, inginer constructii civile, industriale si agricole -1, inginer electroenergetică- 1, ingrijitor cladiri – 10, instalator apă, canal -3, lucrător comercial -3, muncitor necalificat in industria confectiilor ţ 10, muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii -3, pregatitor piese incaltaminte – 10, sofer autocamion/masina de mare tonaj – 3, tamplar universal -5, ucenic – 12, vânzător – 2 si altii.

ÎN MUNICIPIUL CAREI sunt disponibile 8 locuri de muncă: confectioner-asamblor articole din textile – 5 si 3 locuri de muncă pentru muncitor necalificat in industria confecţiilor.

ÎN ORAȘUL NEGREŞTI OAŞ sunt vacante 11 locuri de muncă: confectioner, prelucrator in industria textila – 7, muncitor necalificat in industria confectiilor – 2 si tesator- 2. In Tăşnad, Ardud nu sunt.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu