Accident la Foieni

• publicat la: 8 martie 2012
Accident la Foieni

La data de 07.03.2012 ora 19.10 pe strada Principală din localitatea Foieni, numitul P. Călin de 39 ani din municipiul Carei, agent şef de poliţie în cadrul Poliției Municipiului Carei, aflat la volanul autoturismului proprietate personală marca Mercedes, pe fondul conducerii imprudente, l-a accidentat pe H. Geza, de 49 ani, din localitatea Foieni, care se deplasa cu bicicleta pe mijlocul părţii carosabile din sensul opus, nefiind echipat corespunzător pentru timp de noapte.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului, care a fost internat la Spitalul Municipal Carei. În momentul producerii evenimentului, agentul de poliție se afla în timpul liber. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0.30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Atât conducătorului auto cât şi victimei le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. S-a dispus cercetarea prealabilă a agentului în regim de urgență. Cercetările în cauză continuă.

comunicat

comentarii

de stefan gnandt la 10 martie 2012 - 07:08

M- ar interesa si pe mine numele politistului, gradul si functia ! Asa ar fi corect. (Se pare, marca Mercedes sta bine politistilor …)

de eu la 10 martie 2012 - 21:00

sa-ti dea domnul si tie un Mercedes ca ãla.

Lasati un comentariu