Furturi zilnice din magazine

• publicat la: 1 martie 2012
Furturi zilnice din magazine

Poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Carei, aflaţi în patrulare în zona unui supermarket, au fost sesizaţi de agenţii de pază cu privire la comiterea unui furt. Suspectul, Rolland D., de 38 de ani, din Carei, a fost surprins de angajaţi în timp ce sustrăgea produse de pe rafturile magazinului.

Tocmai pentru a preveni comiterea infracţiunilor îndreptate împotriva patrimoniului sătmărenilor, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, liniile de muncă „furturi din buzunare” şi „furturi din societăţi comerciale”, precum şi cei din cadrul Secţiei 5 Petreşti Poliţie Rurală au organizat în cursul zilei trecute acţiuni în zona Pieţei de vechituri, a pieţelor agro-alimentare şi a gării. În acest context au fost legitimate 45 de persoane, avertizate 7, controlate 22 de autovehicule şi aplicate 8 sancţiuni contravenţionale în cuantum de 700 lei.

Acţiuni pe linie rutieră

În cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri pe linia prevenirii evenimentelor rutiere, au fost aplicate în cursul zilei trecute, 187 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 12.430 lei şi au fost suspendate 3 permise de conducere.

Viorel P., de 62 de ani, şi Marin E., de 38 de ani, ambii din Satu Mare, au fost surprinşi de echipajele rutiere efectuând depăşiri neregulamentare în zona de acţiune a indicatorului rutier „Depăşirea interzisă” , iar Vasile C., de 42 de ani, din Lazuri nu s-a prezentat în termenul de 24 de ore de la implicarea într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, la sediul Poliţiei pentru întocmirea documentelor de constatare.

În intervalul orar 09.00 – 12.00, poliţiştii Biroului Rutier au acţionat în colaborare cu specialişti din cadrul R.A.R în vederea depistării autoturismelor ce prezintă defecţiuni tehnice, context în care au fost verificate 28 de autovehicule, aplicate 13 amenzi în valoare de 980 lei şi reţinute 2 certificate de înmatriculare.

Amplasarea radarelor data de 2 martie a.c.:

–         DN 19:  Livada – Vama – Negreşti Oaş;

–         DN 1C: Apa – Halmeu;

–         DJ 193: Culciu – Pomi;

–         DN 19A: Satu Mare – Ardud;

–         DN 19: Carei – Petreşti;

Municipiul Carei:

  • Strada Agoston;
  • Strada Petofi Sandor;
  • Strada 1 Decembrie 1918;
  • DN 1F: Carei – Urziceni

Municipiul Satu Mare:

  • Strada Botizului;
  • Bulevardul Lucian Blaga;
  • Bulevardul Unirii;
  • Bulevardul Aurel Vlaicu

Lasati un comentariu