Închiderea depozitului de deşeuri urbane Carei

• publicat la: 12 martie 2012
Închiderea depozitului de deşeuri urbane Carei

Luni, 12 martie, incepând cu ora 14.00 in sala mică de şedinţe a avut loc şedinţa ordinară aferentă lunii martie a Consiliului Judeţean Satu Mare.

Au fost prezenţi 30 de consilieri judeţeni in frunte cu preşedintele Csehi Arpad şi vicepresedintii Adrian Stef si Mircea Govor. Au fost aprobate in unanimitate 15 proiecte, unul  fiind amânat pentru şedinţa viitoare.

Unul dintre cele mai importante proiecte a vizat aprobarea alocării unor sume suplimentare către unităţile administrativ-teritoariale din sume defalcate din taxa pe valoare adaugată alocate judeţului Satu Mare prin Legea bugetului de stat pe anul 2012, respectiv a unor sume alocate din cotele defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale pentru anul 2012. Astfel ,comunelor din judeţ le-a fost distribuită suma de 1,5 milioane lei( Tiream,Andrid,Urziceni, Petreşti, Tăşnad-câte 20 de mii fiecare,Foieni şi Negreşti Oaş câte 10 mii,Săuca,30 de mii,Căuaş 26 de mii,Pişcolt,Berveni câte 21 de mii,Cămin 25 de mii,Sanislău-11 mii).

Au fost aprobate proiectele de hotărâre privind aprobarea proiectelor tehnice ale obiectivelor de investitii Inchiderea depozitului de deşeuri urbane Carei si Tăşnad din cadrul proiectului Managementul Regional al Deseurilor Urbane si Ecologizarea Rampelor de Deseuri din judetul Satu Mare. Un alt punct al ordinii de azi a fost aprobarea proiectului “Reabilitarea si modernizarea suprafetelor de miscare la Aeroportul Satu Mare” si a cofinanţării necesare implementării acestuia, proiect de hotărâre votat in unanimitate deasemenea.

Totodată s-a aprobat Regulamentul de organziare si desfăşurare a evaluării managementului aplicat institutiilor de cultură precum Muzeul Judetean Satu Mare si Biblioteca Judeteană Satu Mare, precum si componenta comisiei de evaluare constituită in acest scop, comisii conduse de către preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Csehi Arpad, votat luni prin vot secret.

Referitor la activitatea celor două institutii şi a celor doi manageri ai institutiilor de cultură, conducerea Consiliului Judetean are cuvinte de laudă, dată fiind si suita de evenimente succesive organizate si desfăşurate cu succes atât la  Muzeul Judeţean Satu Mare, cât şi la Biblioteca Judeţeană Satu Mare.

sursa tv1sm

comentarii

de cititor la 12 martie 2012 - 17:29

Careiul nu a primit chiar nimic?

Lasati un comentariu