Jandarmeria susţine „Ora Pământului”.

• publicat la: 29 martie 2012
Jandarmeria susţine „Ora Pământului”.

Sâmbătă, 31 martie 2012, Jandarmeria Sătmăreană „Stinge lumina” în intervalul orar 20,30 – 21,30.

Jandarmeria Satu Mare este sensibilă la nevoile societăţii şi a cetăţenilor, propunându-şi să îşi aducă aportul la refacerea ecosistemului şi  implicit la protejarea mediului înconjurător,  dovedind încă o dată că este alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor, ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om.

În acest sens, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Satu Mare salută iniţiativa firmei Reinvent Consulting de a organiza  proiectul „Ora Pământului” şi se alătură astfel  Jandarmeriei Române, Primăriei municipiului Satu Mare şi întregului mapamond prin stingerea luminii sâmbătă 31 martie 2012, în intervalul orar 20,30-21,30 „lăsând Pământul să respire ” .

Jandarmeria sătmăreană nu este la primul proiect de acest fel, instituţia prin voluntarii ei participând şi în anii trecuţi la acţiuni de ecologizare a zonelor din judeţul Satu Mare, de împădurire a diferitelor zone.

Şi anul acesta jandarmii sătmăreni îşi propun să participe la diferite acţiuni de împădurire, prima acţiune de acest fel, desfăşurându-se vineri 30 martie a.c. la Livada.

Lasati un comentariu