Mâncarea care a isterizat America!

• publicat la: 19 martie 2012
Mâncarea care a isterizat America!

Ultima nebunie de pe piaţa alimentară din Statele Unite este Glofish, un peşte modificat genetic, destinat să strălucească în întuneric.

Aceşti peşti se pot cumpăra din orice pet-shop din America. Asta demonstrează că oamenii nu au fost mulţumiţi doar să privească peştii fluorescenţi cum înoată, ci au vrut să vadă şi ce gust au. Acesta este modul în care „sushi strălucitor” a fost inventat.

Peştii fosforescenţi au fost iniţial creaţi nu pentru a îmbogăţi decorul camerelor, ci pentru a străluci când râurile devin contaminate, acţionând astfel ca un indicator pentru poluanţi. Însă când primul peste, care strălucea în mod constant a fost perfecţionat, a fost făcut accesibil publicului. Aceşti peşti sunt acum disponibili în 5 culori: verde, roşu, albastru, portocaliu şi purpuriu.

Peştii Glofish sunt de asemenea folosiţi în anumite reţete, cum ar fi pizza strălucitoare, care se serveşte pe întuneric şi rulouri kriptoniene. Detaliul şocant este că o echipă lucrează la o serie de reţete bazate pe şoareci strălucitori.

sursa ziare.ro

Lasati un comentariu