Mărțișor coregrafic

• publicat la: 8 martie 2012
Mărțișor coregrafic

Așa cum ne-a obișnuit, Club Dance,instructor coregraf -Cătălina Curceanu, a sărbătorit prin dans prezențele feminine din viața lor.  Cei mai mici membri ai cercului de dans și coregrafie au prezentat de-a lungul unei săptămâni mini spectacole în care au prezentat  mamelor, bunicilor și chiar tăticilor dansurile pe care le-au învățat în acest an școlar, într-un potpuriu coregrafic. Primul dintre ele s-a desfășurat pe 1 martie, iar ultimul pe 7 martie.

Văduviți de o sală de repetiții pe măsura talentului lor, micii artiști au fost nevoiți să se adapteze condițiilor și au dansat înconjurați de părinții mândri de prestația artistică a copilașilor emoționați. Modul inedit de desfășurare a minispectacolelor a dat o turnură fericită evenimentului pentru că a creat intimitatea  propice desfășurării unei petreceri în familia lărgită a fiecărei grupe.

Ritmurile moderne au alternat de la muzica în vogă la acest moment,  la flamenco sau rock and roll și le-au antrenat chiar și pe mămici la câțiva pași timizi  de dans.

Reprezentațiile artistice ale fiecărei grupe de dansatori mai mari sau mai mici s-au încheiat invariabil cu o mică petrecere, copilașii arătând că pot fi ei înșiși  propriii lor coregrafi.

Grupele mici ale trupei Club Dance au spus un La Multi Ani în pași de dans celor mai importante ființe din viața lor: mama.

Nicoleta Latis

Lasati un comentariu