Seminar la Camera de Comerţ

• publicat la: 30 martie 2012
Seminar la Camera de Comerţ

Camera de Comert si Industrie Satu Mare a organizat  seminarul cu tema  ‘’Responsabilitatea Sociala a Intreprinderilor ‘’ in data de 28.03.2012, in cadrul proiectului ‘’Birouri de asistenţă pentru promovarea Responsabilităţii Sociale a Întreprinderilor’’ finantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 si coordonat de Camera de Comerț şi Industrie a României.

Cu ocazia seminarului, Camera de Comert si Industrie Satu Mare a furnizat participanților informații actuale despre problematica RSI; intelegerea si constientizarea comportamentului social responsabil; oportunitatile si activitatile oferite de aplicarea RSI; modalitatile si instrumentele de aplicare ale RSI.

Lectori au fost Mihail Mărăşescu, formator RSI din partea CCI Maramureş, Daniela Moisa, responsabil RSI din partea CCIA SM , care a prezentat şi activitatiile şi serviciile Biroului de Asistenta privind RSI din cadrul CCIA Satu Mare. Daniela Culic, directorul general al CCIA SM a prezentat exemple practice de RSI In România şi In lume. Participanții au discutat despre aşteptări de la RSI şi au prezentat cazuri concrete .

Evenimentul a continuat într-un cadru informal la Restaurantul Select.

redactia

Lasati un comentariu