Stagiu de pregătire pentru karateka din Carei

• publicat la: 25 martie 2012
Stagiu de pregătire pentru karateka din Carei

Vineri şi sâmbătă, CS Karate Do B.F.K.S. Carei, a organizat un stagiu de pregătire sub directa îndrumare a doi maeştrii ai artelor marțiale, Shihan Aurel Pătru, preşedintele organizaţiei mondiale SKDUN, vicepreşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale şi Shihan Juhász Ferenc, preşedintele SKS-SKDUN Hungary, vicepreşedintele Federaţiei Maghiare de Karate.

Acest stagiu a fost destinat pregătirii pentru Campionatul European de Karate Shotokan, din luna aprilie, din lotul naţional al României făcând parte şi sportivii careieni: Lupuţ Timea, Tămaş Ecaterina, Bartincki Yvette, Fazekas Orsolya, Bács Máté, Bartincki Attila, Ernyi Kinga, Fűlöp Máté, Ernyi Csaba, Abriham Amalia, Oprea Sebastian, iar pentru Cupa Europei Kohai: Coşarcă Dan, Knecht Vivien, Mateş Şerban, Medvei Edvin, Cavaşi Kevin, Maurer Alex, Engber Ingrid, Cavaşi Natalia, Deac Alex.

Cu această ocazie, instructorul şi preşedintele CS Karate Do B.F.K.S., dr. Fazekas Gheorghe Zoltan, a fost promovat la gradul de 4 dan.

Preşedintele clubului, doreşte să mulţumească şi pe această cale ajutorul acordat de către Primăria Municipiului Carei, societăţilor SC Contitech Fluid Automotive România, SC Ardealul SA precum şi domnului Papp Zsolt.

Înscrieri la acest club prestigios se pot face luni, miercuri şi joi la sala de sport a Şcolii Generale nr.3 ora 18.

comentarii

de ROLI la 25 martie 2012 - 17:13

Bravo karatistilor careieni!Felicitari!Papp Zsolti ar trebui sa iei sub aripa ta aceasta echipa minunata care de zeci de ani face cinste Careiului.Sa stie si ei macar ca au un sprijin sigur .Bravo tuturor celor care sustin financiar karatistii careieni,care cred ca au deja o cartuta de cupe si medalii.

de karcsi la 25 martie 2012 - 17:43

da,da, asa cum a luat sub aripa lui protectoare si echipa de fotbal victoria si am vazut unde a ajuns.te dai si la sport sau e doar pentru reclama la pretenii tai?nu de alta da la mircea la tenis nu sari prea repede…dupa minge si nici la atletism.

de karcsi la 25 martie 2012 - 17:44

Felicitari pentru activitatea clubului Karate Do si pentru rezultatele lor!

de ROLI la 26 martie 2012 - 16:07

Sa mai sara si altii mai Karcsi,cred ca omul asta face foarte multe lucruri bune pentru careieni,te rog sa-mi mai dai un nume de consilier care se implica si ajuta asa mult cum o face el,nu cred ca nu l-ar ajuta si pe Mircea daca i-ar cere ajutorul .Habar nu ai ce vorbesti.Oricum cine trebuie stie.

de podoba mircea la 29 martie 2012 - 20:30

Vreau ca sa intervin intre voi,si doresc” sa impac si capra si varza” .D-ul Papp Zs.a inceput un proiect destul de dificil si serios ,din momentul in care a preluat grupele de copii la fotbal.Eu sunt constient ca este o munca titanica,dar si-a format staful cu care „defileaza” si in care investeste o gramada de bani !Eu,personal ii pot multumi foarte multe d-lui Papp,deoarece m-a ajutat cativa ani la rand (prin sponsorizari)ca sa pot participa la nenumarate competitii nationale si internationale cu sportivi(copii) din familii modeste,care poate niciodata nu ar fi avut posibilitatea sa ajunga prin:Franta,Germania,Luxemburg ,Austria,Croatia, etc! In afara de acest lucru,a contribuit financiar si la amenajarea salii de tenis de masa. Asa ca,propun ca toata lumea sa vada lucrurile”de pe partea isorita a drumului”(az ut napos odalarol ) !!!!!!!!!!!!

de Nicoleta Latis la 30 martie 2012 - 04:08

Bravo caratistilor care de ani de zile pun Careiul pe Harta Europeana si nu numai si Bravo! Mircea Podoaba. Aceasta atitudine de respect, fair play, toleranta o invata toti copiii care fac sporturi in Carei. Este o coordonata care imi da incredere ca viitorul suna bine. Acolo unde se ingroapa securea razboiului, profesionistii au timp sa munceasca si rezultatele se vad. Cititi numai articolele de pe buletin de Carei si veti vedea. Sunt rezultate foarte bune, unele chiar exceptionale, si la invatatura, si le sport, si in activitati culturale. Avem, noi careienii copii extraordinari, care pun suflet in ce fac si stiu sa fie toleranti si prieteni intre ei, chiar daca uneori sunt si concurení al aceluiasi concurs. Subliniez sunt concurenti, dar raman prieteni! Cred ca noi, adultii, avem de invatat de la ei!
Bravo, bravo, bravo, dragii nostri copii mari! Succes in continuare!Ne bucura rezultatele voatre si ne mandrim cu ele.

de kovacs antal (puha) la 30 martie 2012 - 06:52

Karcsikam draga,pana cand a fost Papp la Victoria,au castigat campionatul….dupa cum se vede acum FC Kinder-CSS castiga la grupele de 98,si 2000 totul,datorita in primul rand antrenorilor si nu in ultimul rand sponzorilor,printre care se afla si Papp Zsolt,Preg Tibor,Bako Karoly,Zsido Sandor,Varga Norbert,Hago Aron,si inca multi…….deci Papp nu asta a facut la Victoria ce este acum…..dar speram sa fie cat mai bine si la Victoria,pt ca toti careienii iubim aceasta echipa!!!!!! care nu iubeste echipa Victoria,nu ete din Carei!!! felicitari caratistilor si tenisului de masa!!! deci Karcsikam draga……asta e! te respect si te asteptam la jocurile copiilor!

de papp zsolt la 2 aprilie 2012 - 19:57

Mersi Roli,Mircea,Puha!
Karcsi, sunt dispus oricand la o discutie despre sportul Careian,cu conditia sa iesi din anonimat!!!!!

Lasati un comentariu