Suită de spargeri la Carei

• publicat la: 20 martie 2012
Suită de spargeri la Carei

Noaptea de luni spre marţi a fost una de coşmar atât pentru surorile din Congregaţia Maicii Domnului din Carei cât şi pentru proprietarii câtorva chioşcuri din incinta Pieţei Agroalimentare.

După ora 1 din noapte,la aşezământul Centrului de Zi pentru copii şcolari Speranţa.situat pe str.N.Bălcescu,patronat de surorile din Congregaţia Maicii Domnului,o persoană neidentificată a pătruns în interior,pe geamul de la demisol lăsat intredeschis pentru aerisire.Suspectul a  forţat toate uşile inchise intâlnite pe parcurs,a intrat  chiar şi în capelă, scotocind in tabernacol,căutând probabil tot felul de obiecte de valoare pe care insă nu le-a găsit.

Zgomotul produs de căutari a alertat măicuţele ,moment in care tânărul s-a speriat şi a părăsit locul.

Se pare că sperietura nu a fost destul de mare deoarece in perioada de timp imediat următoare au avut loc spargeri ale câtorva unităţi alimentare din Piaţa Agroalimentară.Nici aici paguba nu a fost insemnată din punct de vedere al numerarului sustras in schimb proprietarii sunt nevoiti să investească in geamuri  noi pentru a le inlocui pe cele deteriorate.

Politiştii sosiţi la faţa locului sunt de părere că persoana în cauză este una tânără,având in vedere că a reuşit să se strecoare pe geamul redus ca dimensiune de la clădirea de pe str.Bălcescu.La această adresă,surorile se ocupă de ajutorarea la învăţătură a copiilor ce provin din familii defavorizate.

comentarii

de pop manta la 22 martie 2012 - 09:04

numai cui e foame face asa ca bunui nu sint acolo oameni isi tin bani la banca

de dora la 26 martie 2012 - 19:04

si eu am trecut prin perioade grele si nici nu mi-a trecut prin cap sa fur sau sa dau spargeri.inca mai sunt locuri de munca dar fiecare vrea salar de director,la curatenie si la calcat nu merge nimeni.astfel de gesturi spun multe despre nivelul la care a ajuns societatea noastra.

Lasati un comentariu