Suspecţi reţinuţi pentru furturi repetate

• publicat la: 14 martie 2012
Suspecţi reţinuţi pentru furturi repetate

Poliţiştii Secţiei 5 Petreşti Poliţie Rurală au identificat principalii suspecţi în cazul a cinci furturi din locuinţe şi anexe gospodăreşti din localitatea Pişcolt, reuşind, de asemenea, recuperarea, în mare parte, a prejudiciului cauzat.

Mai mulţi localnici din Pişcolt au formulat plângeri penale înregistrate la Secţia 5 Poliţie Rurală, în cuprinsul cărora reclamau faptul că persoane necunoscute au pătruns pe timp de noapte în incinta locuinţelor sau gospodăriilor deţinute, sustrăgând aparatură electrocasnică – televizoare, maşină de spălat, aragaz – animale de curte, iar dintr-un autoturism au furat un radiocasetofon auto.

În urma anchetei demarate de poliţiştii rurali, au fost depistaţi suspecţii Gheorghe B., de 23 de ani, Marius O., de 34 de ani şi Eugen R., de 41 de ani, din Pişcolt, faţă de care s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu. De asemenea, din valoarea totală de 6.900 lei a prejudiciului cauzat de suspecți, polițiștii au reușit recuperarea de bunuri în valoare de 5.200 lei.

Gheorghe B. și Marius O. sunt cercetați în stare de libertate pentru faptele comise, în schimb, față de Eugen R. s-a dispus măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, acesta sustrăgându-se urmăririi penale. Suspectul reținut în Arestul Inspectoratului va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Polițiștii Secției 7 Carei Poliție Rurală efectuează cercetări față de un tânăr  de 16 ani, din Foieni, sub aspectul comiterii infracțiunii de act sexual cu un minor, acesta întreținând relații sexuale cu o minoră de 14 ani. Chiar dacă a existat consimțământul minorei, întreținerea de relații sexuale cu o persoană ce nu a împlinit vârsta de 15 ani constituie infracțiune, astfel încât se antrenează răspunderea penală a tânărului cercetat de polițiști.

comunicat

Lasati un comentariu