Top 10: Cele mai economice maşini în 2012

• publicat la: 17 martie 2012
Top 10: Cele mai economice maşini în 2012

Ori e ieftină şi consumă mult, ori e scumpă şi consumă puţin – cum e mai bine?

In momentul in care vrei să iti cumperi o maşină te gândeşti la banii pe care trebuie să ii investesti in ea. Aşa că ai două opţiuni: Ori iti cumperi o maşină ceva mai ieftină dar a cărui consum de benzină te va stoarce de bani, ori iţi iei o maşină ceva mai sumpă, dar care in timp iti va reduce cheltuielile.

Iată o listă a celor mai eficiente si economice maşini ale lui 2012:

  • 10: Toyota Camry

Toyota Camry este una dintre cele mai economice maşini construite in 2012, trecând foarte usor de la combustibil la putere electrică. Cu un aspect exterior atrăgător, Camry oferă economie la combustibil, un interior spatios si un portbagaj foarte incăpător.

  • 9: Honda Insight

Honda Insight este pricipalul competitor al automobilului hibrid Toyota Prius. Insight are un design aerodinamic, care reduce efectele de frictiune si face masina mult mai usor de manevrat si mai rapida. Modelul Insight este pe piata inca din 2009, dar anul acest automobilul primeste cateva imbunatatiri, printre care si un exterior si interior mai atragator.

  • 8: Lexus CT200h

Lexus CT200h este un model de hibrid de lux, ceea ce este destul de rar. Daca te-ai saturat de masina ta, Lexus CT200h este varianta perfecta pe care o poti schimba. Modelul hibrid de la Lexus este una dintre cele mai economice masini din lume la consumul de combustibil.

  • 7: Ford Fusion Hybrid

Modelul hibrid de la Ford da impresia ca ar fi cel mai bun hibrid de pe piata. Pe langa consumul extrem de redus, acesta are cel mai spatios interior.

6: Honda Civic Hybrid

Honda Civic se lanseaza in 2012 cu imbunatatiri. Aceste imbunatatori includ: economie la consumul de energie, spatiu interior mai extins. In schim aceasta a ajuns sa fie mai scumpa decat Chevrolet Cruze or Toyota Prius.

  • 5: Toyota Prius

Toyota Prius este o alegere buna din randul masinilor de familie si este una dintre cele mai economice masini din lume. Prius este cel mai bine vandut hibrid din lume.

  • 4: Chevrolet Volt

Cea mai buna caracterista a lui Chevrolet Volt este ca masina foloseste atat benzina, cat si electricitate. Marina este dotata cu un motor de combustibil si un generator care produce electricitate – astfel durata de viata a masinii, pana la urmatoare incarcare, este mult mai mare. – asta ca sa nu mai mentionam si automobilul este decapotabil.

  • 3: Ford Transit Connect Electric

Aceasta dubita este intruparea sloganului verde “Emisii 0” si “100% electric”. Constructia masinii foloseste strategia modificarii masinilor deja existente pe piata si transformarea lor in vehicule electrice sau hibrid.

continuare  money.ro

Lasati un comentariu