Un emoţionant 8 Martie la Liceul Teoretic Carei

• publicat la: 12 martie 2012
Un emoţionant 8 Martie la Liceul Teoretic Carei

Ziua de 8 martie este un prilej dat nouă tuturor pentru a ne arăta respectul şi admiraţia faţă de o fiinţă desăvârşită şi totodată momentul în care să primim în sufletele noastre mult aşteptata primăvară.

Dacă în ţările Europei Occidentale această zi semnifică lupta femeii moderne pentru emancipare, în ţările est europene ea este Ziua Mamei, când toţi copiii şi bărbaţii dăruiesc mamelor, soţiilor sau prietenelor flori, felicitări, mici cadouri, în semn de mulţumire, respect şi iubire.

Anul acesta, ziua de 8 martie a fost una cu totul şi cu totul specială pentru Liceul Teoretic. Începând cu ora 13 a avut loc un spectacol de muzică și poezie în Sala festivă a liceului, unde au fost prezenţi peste 100 de elevi alături de toate cadrele didactice.

Mai bine de o oră, Corul Liceului Teoretic, coordonat de domnii profesori Vlad Paşca şi Lorincz Szilveszter, a delectat audienţa cu melodii dedicate femeii, în timp ce elevele Bîc Denisa, Sabău Simina, Claudia Zob şi Mateş Paula au interpretat diferite piese care s-au dovedit a fi gingaşe în adevăratul sens al cuvântului.

Spectacolul a continuat cu  recitarea elevului Takacs Daniel, după care a urmat o scenetă, coordonată de prof. Szabo Csilla și interpretată de elevii claselor a IX-a şi a XI-a B.

Program de recital a fost coordonat de prof. Ţineghe Adrian.

La sfârşitul evenimentului artistic ropotele de aplauze nu au întârziat să apară, iar elevii au oferit flori şi dulciuri tuturor doamnelor şi domnişoarelor profesoare de la Liceul Teoretic Carei.

Pe această cale dorim să le urăm tuturor femeilor cele mai frumoase și sensibile gânduri cu ocazia zilei de 8 Martie, iar această primăvară să le aducă în suflete doar bucurii, speranţă şi multă sănătate.

Sava Ionuţ,Liceul Teoretic Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 12 martie 2012 - 07:29

@Sava Ionuț: Frumos eveniment artistic, bine scris textul, sincere felicitări.

Lasati un comentariu