5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă – 04.04.2012

• publicat la: 4 aprilie 2012
5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă – 04.04.2012

Cât te costă un credit de 50.000 euro? Vezi cât ai de restituit după 30 de ani. De asemenea, citeşte un interviu cu Jim Rogers – totul in Revista Presei.

zf.ro: Cel mai mare operator medical privat se apropie de rulajul Spitalului Universitar. Peste 200 mil. euro s-au strâns anul trecut în conturile celor mai mari zece reţele de clinici, în creştere cu 15% faţă de 2010.

wall-street.ro: Jim Rogers: Invata sa conduci un tractor, acolo vor fi banii. Schimbati numele site-ului in Farm-Street.ro! Aflat la Bucuresti, Jim Rogers, fostul partener de afaceri al miliardarului George Soros, a vorbit in exclusivitate pentru Wall-Street.ro despre mai multe subiecte relevante: viitorul sumbru al sectorului financiar, oportunitatea de a invata sa conduci un tractor, economia gigant a Chinei si minuscula piata de capital romaneasca.

business24.ro: Privatizarile statului, la raport: Vezi toate declaratiile premierului. Premierul Mihai Razavan Ungureanu, prezent intr-o emisiune la Realitatea TV, a vorbit despre primele doua luni de mandat in functia de sef al Executivului, despre privatizarea companiilor de stat, dar si despre reducerea CAS-ului si cresterea salariilor bugetarilor.

dailybusiness.ro: Cat te costa un credit de 50.000 euro. Vezi cat ai de restituit dupa 30 de ani. Pe piata bancara din Romania oferta de creditare difera de la o institutie financiara la alta. Astfel, si dobanzile pe care trebuie sa le achite clientii in cazul creditelor ipotecare pot avea o diferenta de mai multe puncte procentuale. Vezi cat de costa sa iei un imprumut de 50.000 de euro pe o perioada de 30 de ani.

capital.ro: Falimentul Mic.ro scoate la iveală salarii mari, de peste 10.000 de euro. Dacă majoritatea salariaţilor Mic.ro, aflat în insolvenţă, era încadrată în muncă cu un salariu de 900 de lei, iar alţii cu 1.400 de lei, nivel apropriat de salariu mediu net la nivel de ţară, unii angajaţi ai retailerului se bucurau de venituri lunare de peste 10.000 de euro.

sursa money.ro

Lasati un comentariu