Careieni la Cupa Regiunilor

• publicat la: 3 aprilie 2012
Careieni la Cupa Regiunilor

Săptămâna trecută, nouă componenti ai echipei  de fotbal CSS  CAREI născuţi in anul 1998 au participat la o acţiune de selectie cu selectionata judetului Satu Mare.Actiunea a avut loc in localitatea Oradea si a avut ca scop constiutirea unui lot comun cu judetele Maramures si Bihor selectionata care va participa la Cupa Regiunilor .

Pentru o cât mai amplă edificare asupra potenţialului celor convocati actiunea de la Oradea va fi completată de acţiuni similare la Baia Mare in data de 03.04.2012 si la Satu Mare in jurul datei de 10 .04 2012.   Din lotul judetului Satu Mare fac parte următorii careieni: Borlan Raul,Cura Cristian,Kuzmos Dennis,Puscas Marius,Pozsonyi Peter,Petz Patrick,Vancea Alex,Ardelean Ovidiu si Pop Cristian,antrenor Razvan  Nintas.

Grupa de copii nascuti in anul 2004 a clubului FC KINDER CAREI a participat duminica 01.04.2012 la ,,CUPA IL CALCIO-LEGEA” in municipiul Satu Mare.La turneu au participat 8 echipe ,echipa noastra clasandu-se la final pe locul 6.

Micutii fotbalisti au avut o comportare destul de buna avand in vedere ca sunt la inceput de drum si trec mai greu peste inerentele emotii ale unor astfel de competitii.

Rezultatele  meciurilor:

FC KINDER – IL CALCIO SATU MARE 0-2

FC KINDER – PLIMOB SIGHET       1-4  ; a  marcat PREG ADAM

FC KINDER – TISA SIGHET         0  – 0

FC KINDER-MARA BAIA MARE   1-3 A marcat BENZE DEVON

Lotul deplasat la Satu Mare: Leitner Emanuel,Benze Devon,Preg Adam,Danciu Alex,Barle

Teo, Boldizsar Gerhard,Meinesi Alex,Reszler Florian,Reszler Eszter,Petcu Tudor,Carbunaru Ionut,Csaba Kevin, Vasiu Alex si Uveges Adrian.Antrenor Razvan Nintas.

Lasati un comentariu