„Elevii au talent ” la Şcoala Altfel

• publicat la: 6 aprilie 2012
„Elevii au talent ” la Şcoala Altfel

A sosit şi mult aşteptata “Săptămâna altfel”.O săptămână nouă,o experienţă nouă.Soarele ne cheamă bucuros in parcuri,muzeul işi deschide larg braţele pentru a primii  elevii vizitatori.

Scolile se intrec in organizarea de activităţi cât mai interesante,oraşul este invadat de copii veseli şi adolescenţi lipsiţi de orice grijă.

Si pentru că fiecare om este unic,deţine propriul său talent,Scoala cu clasele I-VIII Nr.1 Carei a oferit  o şansă curajoşilor,celor care vor să îşi etaleze in faţa colegilor  şi a cadrelor didactice propriul  har.

In dimineata zilei de 5 aprilie,cuprinşi de emoţii,concurenţii au păşit temători pe scena din sala festivă ,străduindu-se a impresiona cu talentul lor juriul numeros.

23 de curajosi au venit să arate intregii şcoli că ei sunt cei mai talentaţi si deci merită să câştige premiul cel mare.

Intreaga festivitate a inceput de la ora 9,00,derulându-se pe parcursul a două ore,timp in care juraţii au avut de luat o decizie foarte grea,aceea de-a hotărî care vor fi cei 6 elevi talentati ai şcolii.

Prezentatorii  Cynthia-Sara-Vanesa Voinescu,alături de “Pavel Bartoş”-Lucuţa Iulian şi “Smiley”-Lobonţ Marius au urat bun venit celor înscrişi la  “Elevii au talent”.

Suntem obişnuiţi ca in şcoală să fim testaţi de către profesorii şi invăţătorii noştri la diversele discipline pe care le studiem.Avem ocazia de data aceasta să descoperim talentele ,care deobicei sunt ascunse, aşpteptând să fie descoperite.Haideţi să le descoperim azi împreună ! Tuturor participanţilor le urăm mult succes şi “fără emoţii” au fost cuvintele adresate de Cyntia tuturor celor prezenti.

Juriul a fost alcătuit din elevi ai clasei a VIII-a,cei care au fost şi organizatorii acestei manifestări:Moldovan Alecsandra,Negrea Teodora,Sas Tamara,Lăţa Stefana,Szabo Tunde,Lucaciu Karolina,Iluţiu Cristina şi Ciută Aurora.

Numerele prezentate au fost variate şi interesante,stârnind zâmbete,aplauze furtunoase sau bis-uri.De la intrerpretarivocale,beatbox,muzica instrumental pana la dans hip-hop,popular,dans modern si trucuri de magie am urmărit cu interes toate probele.

Cum insă doar unul dintre toti participantii trebuia sa poarte titlul de “Cel mai talentat elev” premiul cel mare a alergat cu paşi repezi la elevul  Boroş Rajmund, care a impresionat intreaga sala printr-un dans hip-hop.

Locul 2 a fost ocupat de elevul Horea Pasca care a interpretat melodia Rolling in the deep de la Adele,iar locul 3 l-a obtinut Gabriel Robert care a prezentat un spectaculos beatbox.

Interpretarea instrumentală elevilor Alexandru Gheaţă şi Tudor Păun,membrii ai tarafului Iedera, a  ridicat sala in picioare,chiar membrii juriului intrând ad-hoc în hora.

Menţiunile au fost acordate elevilor Abriham Amalia şi Feier Iulia,Merka Andrada şi Marincaş Denisa.

Aurora Ciută

comentarii

de alfredo la 11 ianuarie 2013 - 12:10

din pacate noi am fost prima scoala din toata tara care sa gandit la acest lucru sc cu nr 87 mihai botez.

de ghita la 11 ianuarie 2013 - 13:13

cam slaba scoala 87 daca nu stii cum se scrie ‘s-a gandit”

Lasati un comentariu