Liber de 1 mai la Roşia Montană

• publicat la: 18 aprilie 2012
Liber de 1 mai la Roşia Montană

1 mai este zi liberă. În minivacanţa de patru zile, puteţi merge la mare sau la munte, puteţi rămâne la oraş sau puteţi pleca în străinătate. Noi vă propunem să veniţi la Roşia Montană!

Vă chemăm să cunoaştem prin tururi ghidate localitatea şi peisajele ce merită incluse în patrimoniul UNESCO.  Vom vizita împreună Galeriile Romane unice în lume, ne vom bucura de panoramele impresionante şi îi vom cunoaşte pe roşienii ce nu îşi vor vinde niciodată pamântul, identitatea şi istoria. Iar seara vom petrece în jurul focului de tabără.

Excursia se desfăşoară în perioada 28 aprilie – 1 mai 2012. Cazarea se face la localnici, în pensiune agro-turistică. Pachetul turistic costă 270 de lei şi cuprinde:

– cazare trei nopţi în perioada 28 aprilie – 1 mai 2012 la pensiune agro-turistică

– şase mese îmbelşugate (una pe 28 aprilie, două pe 29 aprilie, două pe 30 aprilie, una pe 1 mai)

– trei tururi turistice ce prezintă principalele atracţii ale Roşiei Montane: monumentele de patrimoniu istoric, monumentele naturale, monumentele de patrimoniu construit, peisajele naturale şi efectele exploatării de suprafaţă

– povestiri la foc de tabără

Înscrierile se pot face la adresa 1mai@VizitatiRosiaMontana.ro, iar ulterior se va achita un avans de 100 de lei. Înscrierea va fi validată după primirea avansului. Găsiţi mai multe informaţii pe www.VizitatiRosiaMontana.ro. Vă aşteptăm.

Salvaţi Roşia Montană… Vizitaţi-o!

Lasati un comentariu