Menţiune la Olimpiada Naţională de Tehnologie

• publicat la: 16 aprilie 2012
Menţiune la Olimpiada Naţională de Tehnologie

La Olimpiada de Educaţie Tehnologică,faza naţională,elevul Elisei Ilieş  din Carei a obţinut  prima menţiune cu un punctaj de 92,25 puncte.

În perioada 1 – 5 aprilie s-au desfăşurat etapele naţionale ale olimpiadei la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”, în conformitate cu precizările cuprinse în calendarul olimpiadelor naţionale şcolare pentru anul şcolar 2011 – 2012. Ediţia din acest an a Olimpiadei de Educaţie Tehnologică a fost găzduită de Liceul Pedagogic Matei Basarab  din municipiul Slobozia,judeţul Ialomiţa.

Peste 100 de copii din întreaga ţară, calificaţi la etapele judeţene ale competiţiei  au participat la etapa naţională,aceştia având de susţinut două probe: una scrisă şi una practică.

Din judeţul Satu Mare a participat la această fază a Olimpiadei elevul Elisei Ilieş de la Şcoala Generală nr.1,îndrumător prof.Ovidiu Motişan.

In urma desfăşurării celor două probe ale Olimpiadei,Elisei a reuşit performanţa de a se clasa pe a patra poziţie,cu un punctaj de 92,25. Primii trei clasaţi au fost Eşanu Victor-  Cluj ,96,75 puncte,Bucioc Elisabeta din judetul Tulcea cu 94 puncte şi Vasiu Adrian din judetul Hunedoara cu 93,75 puncte.

Colegii săi din clasa a opta de la Şcoala generală nr.1 alături de diriginta prof.Irina Petruşca i-au organizat  o primire călduroasă la sosirea de la Slobozia.

redactia

comentarii

de atheist la 16 aprilie 2012 - 23:01

this made me cry…

de enginieru´Bula la 17 aprilie 2012 - 07:15

Bravos si la mai mare !

de Nicoleta Latis la 17 aprilie 2012 - 10:08

Felicitari, Elisei pentru performanta pentru care ai muncit din rasputeri!. Bravo, domnule profesor si bravo, doamna diriginta si colegilor, care desi in vacanta, nu au stat acasa, ci si-au intampinat colegul la gara! Respectul nostru pentru munca, daruire si devotamentul vostru!

de pe fata la 17 aprilie 2012 - 22:25

mandru sunt de Careienii de pretutindeni ! Mandriti-va si voi cu ei… Felicitari Elisei

de Horia Mărieș la 18 aprilie 2012 - 11:33

@atheist + @bunko + @pe la spate:

Voi de ce nu încercați să obțineți măcar o mențiune (pe țară) ca și elevul Elisei Ilieş de la Şcoala Generală nr.1 și care merită întreaga noastră considerație?

Aud?

de Medu la 18 aprilie 2014 - 08:42

Felicitari elevilor participanti! Felicitari elevilor premiati!
In schimb nu pot adresa felicitari celor care au facut parte din Comisia de organizare si desfasurare.
Subiecte concepute fara sa existe un „clou” care sa faca diferenta,proba practica asa cum a fost gandita nu duce la departajare, ci dimpotriva complica si mai mult lucrurile. Asa cum s-a intamplat la clasa a VII-a unde jumatate din candidati au obtinut media finala peste 9,00.
Si totul a culminat cu acordarea premiilor (speciale!) dupa reguli facute din mers si greu de inteles.
De exemplu, la clasa a VII-a. Din ce ratiune te opresti la 9,50 ultima mentiune? Dupa care nu dai premiu special elevei de sub linie, dar il dai urmatoarei eleve care are aceeasi medie. De ce? Pentru ca este din Satu Mare?
Ce pot sa-i spun eu elevei care s-a vazut prostita pe fata?
Pot sa-i spun ca traim in Romania si din acest motiv, chiar si la acest nivel la care se implica ISJ, minister, evaluatori nationali, etc. exemplele de corectitudine si de buna practica sunt…RARISSIME!
Si iata de ce nu toti reusesc sa obtina o mentiune, asa cum spune cel de mai sus. Pentru ca nu toti sunt de-ai casei…

Lasati un comentariu